BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBanka müdürünü 2 saat rehin tutan saldırgan tutuklandı----

Banka müdürünü 2 saat rehin tutan saldırgan tutuklandı

Banka müdürünü 2 saat rehin tutan saldırgan tutuklandı
14 Ağustos 2022 - 12:08 www.finansgundem.com

Antalya Kepez'de cuma günü bir banka şubesinde, müdürü rehin alarak 2 saat boyunca dehşet yaşatan 36 yaşındaki şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Antalya'nın Kepez ilçesinde etkisiz hale getirdiği banka güvenlik görevlisinin tabancasını alıp, şube müdürünü 2 saat rehin alan 36 yaşındaki Mehmet Reşit Demir nöbteçi mahkemede tutuklandı.

Olay, 12 Ağustos'ta saat 15.30 sıralarında Mısır Çarşısı'ndaki bir bankanın şubesinde meydana geldi. Bankaya gelen Mehmet Reşit Demir, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip, tabancasını aldı. Demir, ardından şube müdürünü rehin alarak, içeridekileri bankanın giriş kısmına doğru çıkardı. Olay yerine ihbarla çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı polisler, çevre güvenliğini aldı, şubenin önündeki yolu trafiğe kapattı.



Polisler ikna etti, 2 saat sonra teslim oldu

Şube müdürünü rehin alan Demir ile görüşen müzakereci polisler, silahı bırakıp teslim olmasını istedi. Anne Hatice Demir de oğlunu ikna etmesi için banka şubesine getirildi. Demir, polis ekiplerinin 2 saatlik çabalarının ardından ikna oldu. Bankada görevli personelin de dışarı çıkması ile içeri giren polisler, Demir'i gözaltına aldı.

'Böyle olacağını tahmin edemedim'

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Mehmet Reşit Demir'in, Antalya'da sebze- meyve ticareti ile uğraştığı, işleri kötü gidince borca girdiği ortaya çıktı. Piyasaya yüklü miktarda borcu olduğunu söyleyen Demir, "Ne yapacağımı bilmiyordum. Bankanın şubesine gidip, hesabıma 2 milyon lira havale ettirmek istedim. Bir anda her şey kontrolden çıktı. Böyle olacağını düşünmüyordum" dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Demir, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Antalya'da rehine krizi: Banka müdürü rehin alındı

Banka soymak için kazdığı tünelin altında kaldı

Paris'te 1 milyon dolarlık kuyumcu soygunu

 



 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)