BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBanka müdürü ve ailesi rehin alındı!----

Banka müdürü ve ailesi rehin alındı!

Banka müdürü ve ailesi rehin alındı!
25 Kasım 2015 - 08:51 www.finansgundem.com

Roubaix kentinde bir banka müdürünün ve yakınlarının silahlı kişilerce rehin alınmasıyla başlayan rehine krizi sona erdi

Fransa’nın kuzeyindeki Belçika sınırı yakınlarındaki Roubaix kentinde bir banka müdürünün ve yakınlarının silahlı kişilerce rehin alınmasıyla başlayan rehine krizi sona erdi. Olayın terör bağlantılı olmadığı tahmin ediliyor. Rehinelerin ‘güvenli bir yerde’ olduğu ancak biri hariç şüphelilerin henüz yakalanmadığı belirtildi.

Fransa’nın kuzeyindeki Belçika sınırı yakınlarındaki Roubaix kentinde bir banka müdürünün ve yakınlarının rehin alınması sonrası başlatılan polis operasyonu devam ediyor.

Polis kaynakları rehinelerin kurtarıldığını ve ‘güvenli bir yerde’ olduklarını açıkladı.

Lille kenti başsavcısı Frederic Fevre saldırganlardan birinin operasyon sırasında öldürüldüğünü, polisin kaçan diğer şüphelilerin peşinde olduğu söyledi.

Roubaix Belediyesi’nden yapılan açıklamada saldırganların hırsızlık girişimi başarısız olunca rehine alma eylemi gerçekleştirdiğinin tespit edildiği belirtildi.

Yerel La Voix du Nord gazetesinin haberine göre ise rehine alınanlar arasında Banka müdürünün eşi ve çocukları bulunuyordu.

Fransız medyasında yer alan haberlerde olayın hırsızlık girişimi olduğu ve Paris’te 13 Kasım’da gerçekleşen saldırılarla ilgisi olmadığı iddia edildi.

Paris’te 130 kişinin ölümüne neden olan saldırıların ardından ülke çapında ve sınırlarda güvenlik önlemleri arttırılmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)