BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBanka müdürü şubesinde intihar etti!----

Banka müdürü şubesinde intihar etti!

Banka müdürü şubesinde intihar etti!
18 Haziran 2015 - 00:31 www.finansgundem.com

Düzce'de bir bankanın şube müdürü olan 44 yaşındaki B.Ç bankada göğsüne dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi

Düzce’nin Akçakoca Cumhuriyet Meydanı'ndaki özel bir bankanın şubesinde meydana gelen olayda, 10 gün önce eşinden boşanan 2 çocuk babası B.Ç, banka şubesindeki odasında kalbine dayadığı tabancayı ateşledi.

Silah sesini duyarak odaya koşan banka çalışanları 112 Acil'den yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekibi B.Ç'nin öldüğünü belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenaze Akçakoca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaklaşık 7 yıldır Akçakoca'da görev yapan B.Ç'nin eşinden boşandıktan sonra bunalıma girdiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bankacı18 Haziran 2015 14:18

    Allah rahmet eylesin.Nasıl bir ruh hali içinde olduğunu çok iyi bilirim.Finans sektörü özellikle de bankacılık öyle pis öyle nankör öyle yıpratıcı bir meslektir ki bir süre sonra hayatla tüm bağlarınız kopar, robota dönüşürsünüz.Yaş 40 olduğunda nefret ettiğiniz bir işe her gün gidip geliyor olursunuz, tek bir amacınız vardır, ailenizi mağdur etmemek.Hani derler ya hayata pamuk ipliğiyle bağlı olmak diye, o pamuk ipliği ailenizdir işte. Ve o pamuk ipliği de koparsa, artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmayınca insanın, hayatla olan tüm bağı da kopar. 20 yıllık bankacıyım, fikrimi soran tüm gençlere tavsiyem, mutlaka ama mutlaka başka fırsatların peşinden koşun. Okul bitmeden reel sektördeki çalışma alanlarından birini hedef seçin ve kendiğinizi ona hazırlayın, eğitin. Hiçbir şey yapmadan mezun olmayı beklerseniz, boş kalmaktan iyidir deyip bankacı olursunuz. Ha yok ben seviyorum, yapıma çok uygun diyorsanız da yine bol bol çalışın ve kamu bankalarına girin. Aksi takdirde ileride ya bu kardeşimiz gibi çaresiz kalırsınız ya da ruhsuz yürüyen bir ölü olursunuz. Allah bahtınızı ve şansınızı açık etsin. Hayırlı Ramazanlar.