BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBanka mobil uygulamasında futbol maçı----

Banka mobil uygulamasında futbol maçı

Banka mobil uygulamasında futbol maçı
15 Temmuz 2020 - 19:07 www.finansgundem.com

Belçikalı banka KBC, mobil uygulamasında ülkenin en üst düzey futbol ligi olan Jupiler Pro League’de oynanan maçlara dair videolar yayınlayacak.

Ağustos ayının sonundan itibaren, hem KBC müşterileri hem de banka müşteri olmayanlar, maçlar oynanırken atılan gollerin videolarını ve maçların ardından özet görüntüleri KBC Mobile üzerinden izleyebilecek. Gelişme, KBC Bank’ın mobil bankacılık uygulamasını genel kamu kullanımı için bir yaşam portalı haline getirme planının parçası. Banka bu plan doğrultusunda kişilere olağan hesap yönetimi ve işlem seçeneklerinin ötesinde bir dizi hizmet sunmayı amaçlıyor. 

KBC, ilk kez 2018 yılında uygulamaya bankacılık dışı hizmetleri eklemeye başladı. Şu anda kullanıcılar uygulama üzerinden toplu taşıma biletlerini satın alabiliyor ve çeşitli anlaşmalı otoparklar için ödeme yapabiliyor. Uygulamaya yıl sonuna kadar havaalanı hızlı geçişleri, toplu enerji satın alım fırsatları, alışveriş indirimleri ve mobil kasa hizmetleri gibi bir takım ek özelliğin entegre edileceği belirtiliyor.

Edinilen bilgilere göre bankanın 1.5 milyon mobil müşterisinin 250 bininden fazlası bugüne kadar uygulamayı üçüncü taraf bankacılık dışı hizmetlere erişmek için kullandı. Bu sayede KBC Mobile’ın toplam indirme sayısı 2.7 milyona ulaştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)