BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBanka finansal tablolarında değişiklik yapıldı----

Banka finansal tablolarında değişiklik yapıldı

Banka finansal tablolarında değişiklik yapıldı
12 Ekim 2017 - 15:17 www.finansgundem.com

Banka ve katılım bankalarının KAP'ta kullandıkları finansal tablo formatlarında değişiklik yapılacak

Banka ve katılım bankalarının Kamuyu Aydınlatma Platformumda (KAP) kullandıkları finansal tablo formatlarında değişiklik yapılacak.

Borsa İstanbul'un konu ile ilgili duyurusuna göre, yeni formatlara  göre finansal tablo gönderimine ise 2018 yılı 3 aylık finansal  tablolardan itibaren başlanacak.

Borsa İstanbul'un açıklaması şu şekilde:

"Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 20.09.2017  tarih ve 30186 (mükerrer) sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan  “Bankalarca Kamuya Açıklanacak Finansal Tablolar ile Bunlara İlişkin
Açıklama ve Dipnotlar Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ” kapsamında, banka ve katılım bankalarının Kamuyu Aydınlatma Platformumda (KAP) kullandıkları finansal tablo formatlarında  değişiklik yapılacaktır.

Söz konusu değişiklik sonrasında yeni şablonların, Ocak 2018  ayının ikinci yarısından itibaren veri yayın kuruluşlarına teste  açılması öngörülmekledir. Banka ve katılım bankalarının yeni  formatlara göre finansal tablo gönderimine ise 2018 yılı 3 aylık  finansal tablolardan itibaren başlanacaktır."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)