BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBanka değiştirmek artık daha kolay!----

Banka değiştirmek artık daha kolay!

Banka değiştirmek artık daha kolay!
23 Ekim 2015 - 09:45 www.finansgundem.com

Hesap giderlerini artıran bankaların müşterileri kendileri için daha uygun olan rakip bir bankaya daha kolay transer olacak

İngiltere’de faiz oranlarını düşüren ya da hesap giderlerini artıran bankaların müşterileri kendileri için daha uygun olan rakip bir bankaya transfer olmaya yardım etmeye zorlayacak yeni bir sistem yürürlüğe giriyor.

Uzmanlar, yeni düzenlemeden internet bankacılığında büyük problemler yaşayan, bazı şubelerini kapatan ya da müşterileri ile kişisel problemler yaşayan bankaların da etkileneceğini ve onların da müşterilerine “başka bir bankaya transfer olmaları durumunda daha iyi hizmet alabileceklerini” söylemeye zorlanacağı belirtildi.

Times gazetesinin ele geçirdiği Competition and Markets Authority (Rekabet ve Piyasalar Yetkili Makamı)’na ait bir raporda  yeni düzenlemenin sektörde müşterilere sunulan seçeneklerin artırılması ve rekabetin körüklenmesi için tasarlandığı belirtildi.

İngiltere’de banka müşterilerinin neredeyse beşte ikisinin 20 yıldan beri aynı kişisel banka hesabını kullandığı ve bu kişilerden sadece %3’ünün son bir yıl içinde Banka değiştirdiği biliniyor.

İngiltere hükümeti ve yetkili kurumlar bir süredir bankaların müşterilerine daha adil bir hizmet vermesini ve sağlıklı bir rekabet ortamı içinde faaliyet göstermesini sağlamak için düzenlemelerde bulunuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)