BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank Pozitif'ten 10 bin TL kredi----

Bank Pozitif'ten 10 bin TL kredi

Bank Pozitif'ten 10 bin TL kredi
21 Kasım 2013 - 15:29 www.finansgundem.com

BankPozitif, Bilişim Teknolojileri Akademisi Bilge Adam işbirliği ile eğitim kariyerleri için nakite ihtiyaç duyanlara kredi veriyor

Sermaye büyüklüğü, uluslararası kredi derecesi ve mali yapısı ile uluslararası rating şirketlerinin ölçümlerine göre Türkiye’deki en güçlü bankalardan biri olan BankPozitif, şubesiz bankacılıkta etkin şekilde kullandığı teknoloji bilgisini Türkiye genelinde yaygınlaştırmak adına yeni bir işbirliği yaptı.

Yeni Nesil Bankacılık anlayışıyla fark yaratan BankPozitif, bilgi teknolojileri alanında tercih edilen eğitim kurumlarından Bilge Adam ile işbirliği yaparak bireysel müşterilerine eğitim kredisi imkanı sunuyor.

İki kurum arasındaki işbirliğiyle düzenlenen kampanyada, 36 aya varan vade fırsatıyla 10.000 bin TL’ye kadar dosya masrafsız, sigorta ücretsiz, komisyonsuz eğitim kredisi veriliyor.

Bilişim teknolojisinin iki önemli markası bir araya geldi
Kredi başvurusunun sadece 20 saniyede sonlandırıldığı tek banka olan BankPozitif, “Yeni Nesil Bankacılık” anlayışıyla müşterilerinin şube ve çağrı merkezi gibi klasik kanallara ihtiyaç duymadan, sadece internet üzerinden tüm kredi işlemlerini tamamlamasına olanak tanıyor.

Türkiye’nin önde gelen şirketleri ve kamu kurumlarına, bilişim alanında eğitim programlarının yanı sıra, sistem ve yazılım çözümleri ile danışmanlık hizmetleri de sunan Bilge Adam, Apple, Adobe, Autodesk, Symantec, HP ve VMware gibi büyük teknoloji şirketlerinin Yetkili Eğitim Merkezi olarak tüm bilişim hizmetlerini tek bir noktadan sunuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)