BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBank of Singapore: TL'deki ralli sınırlı olacaktır----

Bank of Singapore: TL'deki ralli sınırlı olacaktır

Bank of Singapore: TL'deki ralli sınırlı olacaktır
24 Haziran 2019 - 13:01 www.finansgundem.com

Bank of Singapore Sabit Getirili Menkul Kıymetler Araştırma Birimi Müdürü Todd Schubert, TL'de İstanbul seçimlerinin bitmesiyle görülen rallinin belli faktörler nedeniyle sınırlı kalacağını bildirdi.

Bank of Singapore Sabit Getirili Menkul Kıymetler Araştırma Birimi Müdürü Todd Schubert İstanbul'da seçim sonucunun ekonomik problemleri çözmeyeceğini, jeopolitik sorunları azaltmayacağını, bu nedenle Türk Lirası'nda yaşanan son rallinin sınırlı olacağını söyledi.

Schubert "Türkiye'de riskli varlıklar şimdilik rallisini sürdürebilir, ancak uzun vadede bakıldığında hala ekonomik anlamda sıkıntılı ve siyasi ve jeopolitik risklerle karşı karşıya olan bir ülke görüyoruz.." değerlendirmesini yaptı.

Dolar ve Euro İstanbul'da tekrarlanan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasının ardından TL karşısında % 1'den fazla değer kaybetti.

Bugün Bloomberg HT ile görüşlerini paylaşan bazı uzmanlar da seçim belirsizliği bitse de S-400 konusundaki gelişmelerin TL üzerinde baskı unsuru olabileceğine dikkat çekti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)