BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBank of America'nın kripto kullanıcıları yarıdan fazla azaldı----

Bank of America'nın kripto kullanıcıları yarıdan fazla azaldı

Bank of America'nın kripto kullanıcıları yarıdan fazla azaldı
01 Temmuz 2022 - 08:33 www.finansgundem.com

Bank of America'nın kripto kullanıcıları son ayı piyasasında % 50 daraldı.

Bank of America'daki aktif kripto para birimi kullanıcılarının sayısı, dijital varlık piyasasındaki uzun süreli bozulma devam ederken yarıdan fazla azaldı.

Bankanın kripto kullanıcıları, Bitcoin ve diğer bazı tokenlerin tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştığı Kasım 2021'de 1 milyondan fazla iken Mayıs ayında 500.000'in altına düştü.

O zamandan bu yana, kripto fiyatları düştü. Bitcoin bu yıl yaklaşık % 60 değer kaybetti ve 19.000 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

David Tinsley'in de içinde bulunduğu Bank of America Enstitüsü ekibi bir raporda, "Kripto piyasaları, dijital para birimleri fiyatlarındaki keskin düşüşler ve belirli sabit paraların çöküşüyle sarsıldı" dedi.

Banka, bir dijital varlık platformuna ödeme göndererek veya bu platformdan ödeme alarak kripto varlıklarına yatırım yapan müşterilerin sayısını gösteren anonimleştirilmiş dahili müşteri verilerini inceledi, ancak veriler hangi belirli işlemlerin yapıldığını göstermedi.

Bank of America'nın verileri, tüm kripto kullanıcılarının kapsamlı bir görünümünü sunmasa da, alandaki daha geniş eğilimleri yansıtıyor olabilir.

Kripto para birimleri, diğer riskli varlıklar gibi, Fed ve diğer merkez bankalarının büyümeyi yavaşlatmak ve yükselen fiyatları azaltmak için faiz oranlarını yükselttiği daha sıkı bir para politikası ortamından zarar gördü. Kripto para birimlerinin piyasa değeri, Kasım 2021'deki yaklaşık 3 trilyon dolarlık zirveden 1 trilyon doların altına düştü.

Bank of America’dan karamsar öngörü

 

Bank of America, saatlik asgari ücreti 22 dolara yükseltti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)