BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank of America’dan 1 milyar dolarlık salgın desteği----

Bank of America’dan 1 milyar dolarlık salgın desteği

Bank of America’dan 1 milyar dolarlık salgın desteği
18 Mayıs 2020 - 18:54 www.finansgundem.com

ABD’nin en büyük bankaları arasında yer alan Bank of America korona virüsle mücadelede sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla 1 milyar dolarlık şirket tahvili sattı

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bank of America, 14 Mayıs'ta 1 milyar dolar değerinde şirket tahvili satarak korona virüs salgınında ön saflarda savaşan sağlık endüstrisine finansman sağlayan ilk büyük ticari banka oldu.

Bankanın finansmanı “iyi amaçla çalışmak” ya da “sürdürülebilir yatırım” değerlerine uyuyor. Banka aynı zamanda kovid-19 krizinin ön safhalarında olan müşterilerine fon sağlayan ilk büyük banka olmayı da başarıyor.

Bank of America, fon gelirlerinin, kovid-19 hastalarını tedavi eden kâr amacı gütmeyen hastaneleri, virüse karşı korumak için tasarlanmış ekipman üreten veya tedarik eden işletmeleri ve ayrıca salgını durdurmak için tanı testleri veya aşı üreten şirketleri finanse edeceğini söyledi.

Bu aynı zamanda sürdürülebilir finans hareketi için yeni bir hareket sağlıyor.
Matthew Kuchtyak liderliğindeki Moody's analistlerinden oluşan bir ekip, 5 Mayıs tarihli raporunda “sosyalleşen finans sistemi ve sürdürülebilir kalkınmaya daha fazla önem verilmesi muhtemelen korona virüs krizinin kalıcı sonuçlarından biri olacaktır" dedi.

Dev bankalar kredi soruşturmasına dahil oldu

 

Bundesbank: Almanya ekonomisi 2. çeyrekte toparlamaya başlayacak

 

İngiltere Hazinesi kötü Banka kuracak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)