BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank of America, siber güvenliğini artırıyor----

Bank of America, siber güvenliğini artırıyor

Bank of America, siber güvenliğini artırıyor
24 Ekim 2017 - 10:26 www.finansgundem.com

ABD'nin en büyük bankalarından Bank of America, birçok büyük ABD şirketinde yüksek profilli veri ihlalleri dalgası nedeniyle siber güvenliğini artırdığını açıkladı

businessinsurance'da Reuters'a dayandırılan habere göre, birçok büyük ABD şirketinde yüksek profilli veri ihlalleri dalgası nedeniyle Bank of America Corp online bankacılık için ek bir kimlik doğrulama katmanı kullanmaya başlayacak.

Banka, önümüzdeki yıl online bankacılık sistemlerinde parmak iziyle ödemeleri mümkün kılan Intel Corp.'un Online Connect teknolojisini uygulamaya alacağını da açıkladı.

Finansal hizmetler endüstrisi, bankalar, aracılar ve yatırım firmalarının her gün işledikleri muazzam paralar ve değerli veriler nedeniyle siber suça karşı en savunmasız alanlar arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz ay, kredi izleme firması Equifax Inc., siber suçluların sistemlerini Mayıs ayı ortası ve Temmuz sonu arasında ihlal ettiğini ve milyonlarca Amerikalı'nın hassas bilgilerinin çalındığını açıklamıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)