BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank Asya'nın yeni yönetimi açıklandı----

Bank Asya'nın yeni yönetimi açıklandı

Bank Asya'nın yeni yönetimi açıklandı
04 Şubat 2015 - 06:32 www.finansgundem.com

Bank Asya yönetiminin TMSF'ye devrinin ardından, bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali İslamoğlu, Genel Müdürü ise Aydın Gündoğdu oldu

Bank Asya yönetiminin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devrinin ardından, bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali İslamoğlu olurken, Genel Müdürlük görevine ise Aydın Gündoğdu atandı.

Alınan bilgiye göre, TMSF Başkan Yardımcısı da olan Mehmet Ali İslamoğlu, Bank Asya'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi. Bankanın Genel Müdürlüğü görevini ise yönetim kurulunda da yer alacak Aydın Gündoğdu yürütecek.

Bank Asya'nın Yönetim Kurulu'nda ayrıca TMSF Başkan Yardımcısı Zülfikar Kanberoğlu, TMSF Daire Başkanları İsmail Güler, Ahmet Mutlu ve Abdullah Güzeldülger'in yanı sıra İdris Turan İlter, Mehmet Ali Gökçe ve Bedri Sayın yer alacak.

 AYDIN GÜNDOĞDU KİMDİR?

 1966 yılında Ordu, Mesudiye’de doğdu. İTÜ İşletme Fakültesi İşletme Mühendisliği mezunu olan Gündoğdu, İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı’nda Yüksek Lisans yaptı. 1991-1999 yılları arasında Kuveyt Türk Evkaf Finans Kurumu Proje ve Yatırımlar Müdürlüğü’nde çeşitli kademelerde ve Kuveyt Türk Evkaf Finans Kurumu Mali Tahlil ve İstihbarat Müdürlüğü’nde Müdür Vekili olarak görev yaptı. 1999-2005 döneminde Anadolu Finans Kurumu Pazarlama Müdürü ve Pazarlama Grup Müdürü görevlerini sürdürdü. 2006 yılından itibaren Türkiye Finans Katılım Bankası’nda Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Gündoğdu, ticari bankacılıktan sorumluydu. 2013 yılında görevinden ayrıldı.

MEHMET ALİ İSLAMOĞLU KİMDİR?

Rize İkizdereli olan Mehmet Ali İslamoğlu, TMSF başkan yardımcısı, eski maliye müfettişi ve 5411 sayılı bankacılık kanunu gereğince yönetimine el koyulan Show TV’nin yeni yönetim kurulu başkanıdır.

BEDRİ SAYIN KİMDİR?

1956 yılında Siirt’'te doğdu. Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. 1974-1983 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı’nda, 1983-1988 döneminde Ziraat Bankası’nda görev yaptı. 1988-2002 yılları arasında Faisal Finans Kurumu’nda Adana ve Urfa şubelerinde çeşitli kademelerde görev alan Sayın, sırasıyla Ankara Bölgesi Genel Müdür Yardımcılığı, İstanbul Bölgesi Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi. 2002-2005 yılları arasında Family Finans Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı’nı yürüten Sayın, 2006 yılından beri Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Bedri Sayın’'ın bankadaki sorumluluk alanında Kredi Operasyon Müdürlüğü, Dış İşlemler Operasyon Müdürlüğü, Ödeme Sistemleri Müdürlüğü, Genel Bankacılık Operasyon Müdürlüğü, İdari İşler Müdürlüğü, Satınalma ve İnşaat Müdürlüğü ve Hazine Operasyon Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)