BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOto GündemBank Asya'dan bedava HGS----

Bank Asya'dan bedava HGS

Bank Asya'dan bedava HGS
11 Mart 2013 - 13:28 www.finansgundem.com

Bank Asya sunduğu ‘Hesaplı Geçiş Sistemi’ ile kredi kartına bağlı HGS etiketleri için teminat veya ön ödeme almayacak

Yeni ürün ve hizmetlerini müşterilerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda şekillendiren Bank Asya, otoyol ve köprü geçişlerinde kullanılacak olan HGS etiketlerini müşterilerine özel ayrıcalıklarla sunuyor. KGS'nin yerini Hızlı Geçiş Sistemi'nin (HGS) almasıyla birlikte 14 milyon 500 bin adet kartın değiştirilme süreci başladı. Bank Asya, sunduğu ‘Hesaplı Geçiş Sistemi’ kapsamında kredi kartına bağlı HGS etiketlerinde müşterilerinden herhangi bir teminat ya da ön ödeme almayacak.
HGS etiketini, SMS kanalı, internet şubesi, çağrı merkezleri ve şubeler üzerinden müşterilerine sunacaklarını belirten Bank Asya Bireysel Ürün ve Satış Yönetimi Müdürü Gökhan Çeviker, "Hesaplı Geçiş Sistemi ile müşterilerimiz HGS kullanımları için dolum yapmak zorunda kalmayacak, yaptığı geçişler kredi kartına yansıyacak” dedi. Bank Asya'nın toplamda 1 milyon 450 bin adet KGS özellikli kartı bulunduğunu belirten Çeviker, “Bank Asya HGS etiketi alan müşterilerin kredi kartına 30 TL ön yükleme tutarını yansıtmayacağız. Aynı şekilde HGS etiketinin bakiyesi azaldıkça, kredi kartından tahsilat yapmayacağız. KGS'li AsyaCard DIT'larda olduğu gibi, HGS ürününü kredi kartı ile eşleştiren müşterilerimiz, geçişlerini yaptıkça bu işlemleri kredi kartlarının hesap özetinde izleyebilecek ve son ödeme tarihinde ödeyebilecekler. Sunduğumuz tüm bu avantajlarla HGS ürününün kredi kartı sayımızı artıracağını düşünüyoruz" diye konuştu.
5 geçişten 1’i bedava
Bank Asya ‘Hesaplı Geçiş Sistemi’ ile Mayıs sonuna kadar otoyol ve köprü geçişlerini kullanan müşterilerine özel bir kampanya da sunuyor. Bu kapsamda Bank Asya,  18 Şubat – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında HGS etiketlerini 5 defa kullanan müşterilere 1 geçişi hediye ediyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi www.asyacard.com.tr’de yer alıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)