BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank Asya'dan 70 müteahhide seminer----

Bank Asya'dan 70 müteahhide seminer

Bank Asya'dan 70 müteahhide seminer
03 Temmuz 2013 - 14:20 www.finansgundem.com

Bank Asya, Ankara’da 70 müteahhide kentsel dönüşüm finansmanı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi

Bank Asya, geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde başlatılan kentsel dönüşüm sürecini ve teknik konulardaki son gelişmeleri Ankara’da müteahhitlere yönelik düzenlediği seminerle masaya yatırdı. Seminerin açılışında 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Yasası kapsamında Ankaralı müteahhitleri bilgilendiren Bank Asya Bireysel Ürün ve Satış Yönetimi Müdürü Gökhan Çeviker, banka olarak kentsel dönüşümde ilk günden beri aktif bir biçimde rol oynadıklarını söyledi.
Bugüne kadar 10 bölgede kentsel dönüşüm semineri düzenlediklerini aktaran Gökhan Çeviker, “Bölge müdürlüklerimizde toplantılar düzenledik. Bunun yanı sıra bazı illerimizde, müteahhit firma derneklerinde kentsel dönüşüm konulu toplantı organizasyonları yaptık. Piyasada rekabetin yoğun olduğu bir dönemde Bank Asya olarak müşterilerimize hem özel fiyat avantajımızla hem de kentsel dönüşümde uzmanlaşmış kadromuzla hizmet vermeye hazırız” dedi. 
Kentsel dönüşümün bireylere iyi anlatılması gerektiğini belirten Çeviker, “İnşaat firmaları bankalarla finansman konusunda anlaşmalı. Firmalar kentsel dönüşümü paket olarak bireylere sunarsa kentsel dönüşümün önümüzdeki yıllarda daha büyük potansiyele ulaşacağına inanıyorum” diye konuştu. 
Türkiye’de 6.5 milyon riskli konut bulunuyor
Türkiye’de 6.5 milyon riskli konut bulunduğunun altını çizen Gökhan Çeviker, “Türkiye’nin toplam konut stoku 19 milyon. Bunların 6.5 milyonu riskli durumda. Riskli konutların yıkılıp yeniden yapılması gerekiyor. Bu büyük projenin gerçekleştirilmesiyle Türk İnşaat Sektörü canlanacak” dedi.
Seminerde Bireysel Ürün ve Satış Yönetimi Müdürü Gökhan Çeviker’in yanı sıra Bank Asya Ankara Bölge Pazarlama Müdürü Ahmet Bayram,  Bireysel Ürün ve Satış Yönetimi Yönetmeni Duygu Salman, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü Finansman Uzmanları Didem Ertek ve Ali Kişi de kentsel dönüşüm süreci konusunda yaptıkları sunumlarla müteahhitleri bilgilendirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)