BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank Asya hisseleri işleme kapatıldı----

Bank Asya hisseleri işleme kapatıldı

Bank Asya hisseleri işleme kapatıldı
01 Haziran 2015 - 13:16 www.finansgundem.com

Bank Asya'nın gözaltı pazarındaki işlem sırasının geçiçi olarak kapatıldığı belirtildi

Borsa İstanbul'dan Bank Asya hisseleriyle ilgili açıklama geldi. Borsa İstanbul'dan KAP'a yapılan açıklamada, Bank Asya'nın gözaaltı pazarındaki işlem sırasının geçici olarak kapatıldığı ifade edildi.

İşte KAP'a yapılan açıklamanın detayları:

Pay Sırasının Kapatılması: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 30.05.2015 tarih ve 29371 sayılı Resm  Gazete'de yayımlanan Asya Katılım Bankası A.Ş. (ASYAB.E) hakkındaki 29/05/2015 tarih ve 6318 sayılı kararı dolayısıyla, Gözaltı Pazarı'nda yer alan  ASYAB.E pay sırası, 01/06/2015 tarihinde (BUGÜN) Pay Piyasası Yönetmeliği'nin  25/a maddesi uyarınca geçici olarak işleme kapatılmıştır.

GÖZALTI PAZARI NEDİR?

Gözaltı pazarı, şirketlerin izleme ve inceleme kapsamına alınması durumlarında sürekli gözetim, denetim ve izleme ortamında, yatırımcıların devamlı ve zamanında bilgilendirilmesini sağlayacak önlemlerle birlikte, hisse senetlerinin Borsa İstanbul bünyesinde işlem görebilmesi sağlayarak, sözkonusu şirketlerin hisse senetlerine yatırım yapmış tasarruf sahiplerine likidite olanağı sunar.  Hisseler belirli bir süre işleme açık kalıp, sonrasında yeniden kapanır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)