BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBalyoz mağduru amiralden tazminat yanıtı----

Balyoz mağduru amiralden tazminat yanıtı

Balyoz mağduru amiralden tazminat yanıtı
16 Eylül 2020 - 08:04 www.finansgundem.com

Balyoz kumpasıyla 44 ayını hapiste geçiren emekli Tümamiral Semih Çetin’i “çoban ateşi” isimli hesabın kullanıcısı hedef aldı.

Sosyal medyadan “Onun için mi dünya kadar tazminat aldınız, şimdi de eze eze yiyorsunuz söylesene kaç milyon aldın tazminat olarak” yazdı. Çetin kendisini hedef alan paylaşıma yanıt verdi. Beraat eden komutanların milyonlarca lira tazminat kazandığı algısı yaratıldığına dikkat çeken Çetin, tazminat gerçeğini açıkladı.

Çetin, halen tazminatını alamayan komutanlar olduğunu belirtip şunları yazdı: “44 ay hapis karşılığı 220.000 TL tazminata hak kazandım. Yargıtay onayladı. Geçen sene ödeme yapıldı. Üstelik ben ödeme yapılan ilk beş arasındayım. Daha bir kuruş almamış yüzlercesi var. Bu senin ateşini söndürür mü?”

Esenyurt Belediyesi’nin banka hesaplarına el konuldu

KKTC’ye 20 Eylül’e kadar giriş yok!

Netflix'ten Kaşıkçı sansürü itirafı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.16 Eylül 2020 11:00

    44 ay hapsi MADDI MANEVİ NE 220 BIN TL KARŞILAR NE DE 500 BİN TL KARŞILAR KUMPASI KURUP MÜEBBET HAPSE KADAR MAĞDURIYET YARATANLARIN MEVKILERI MAKAMLARI NE OLURSA OLSUN MUTLAKA YAKALANMALI YARGILANIP CEZALANDIRILMALIDIR YARGILANMALIDIR