BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBalonlar yeniden peribacaları üzerinde süzüldü----

Balonlar yeniden peribacaları üzerinde süzüldü

Balonlar yeniden peribacaları üzerinde süzüldü
18 Aralık 2021 - 12:02 www.finansgundem.com

Kapadokya'da etkili olan rüzgardan dolayı bir süredir tur yapılamayan sıcak hava balonları, kar yağışı ile beyaza bürünen peribacaları üzerinde süzüldü.

Nevşehir'de dün akşam saatlerinden itibaren Ürgüp, Avanos, Göreme, Uçhisar, Ortahisar gibi dünyaca tanınan turizm merkezlerinde kar yağışı etkili oldu.

Doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile her yıl yüzbinlerce turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgesinde sabah yer yer etkili olan sis, karın ortaya çıkardığı görünümle bütünleşince ortaya güzel görüntüler çıktı.

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki Kapadokya'da, etkili olan rüzgardan dolayı bir süredir tur yapılamayan sıcak hava balonları da sabah saatlerinde gökyüzüne yükseldi.

Arkadaşları ile Göreme'ye gelen turistlerden Satı Özer, hafta sonu tatili için geldikleri bölgede karlı bir güne uyanmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatarak, "Kapadokya her haliyle güzel. Kışın paha biçilemez manzaraya bürünüyor. Herkes yaz kış mutlaka burayı görmeli" dedi.

Ailesi ile Kapadokya'da kamp yapan Uğur Taşan da, uzun zamandır Kapadokya'da kar ve balon manzarasını bir arada görmek istediklerini söyleyerek, bölgenin doğal dokusuna sıcak hava balonlarının ayrı bir ahenk kattığını dile getirdi.

Endonezya Semeru Yanardağı'nda alarm!

Bireysel sulama sistemlerine hibe desteğinde değişiklik

Türksat 5B uydusu yarın fırlatılacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)