BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBallı zehir tüccarı yakalandı----

Ballı zehir tüccarı yakalandı

Ballı zehir tüccarı yakalandı
23 Ekim 2021 - 09:13 www.finansgundem.com

İstanbul Silivri'de evinde yetiştirdiği uyuşturucu maddeleri satışa sürdüğü belirlenen şahıs, Jandarma Komutanlığı'nın operasyonuyla yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan arama çalışmalarında uyuşturucu maddenin yanında birçok arı kovanı da bulundu

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında; M.K. isimli bir şüphelinin Silivri'deki evinde yüklü miktarda uyuşturucu madde yetiştirerek megakentin dört bir yanında satış yaptığı istihbaratını aldı. Konuyla ilgili hemen harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelinin Selimpaşa Merkez Mahallesi'ndeki evine baskın düzenledi. Evinde bulunan şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alınırken, adreste gerçekleştirilen arama çalışmalarında ise 5 kilo işlenmiş ve satışa hazır hale getirilmiş esrar, 1 tona yakın hazır esrar elde edilebilecek 650 kök işleme zamanı gelmiş üretime hazır esrar, 1 tüfek, 1 hassas terazi ile uyuşturucu madde imalatında kullanılan havalandırma ve iklimlendirme sistemi gibi çok sayıda tertibat ele geçirildi.

ARI KOVANLARININ İÇİNDEN SİLAH ÇIKTI
Öte yandan evde ve evin çevresinde arama çalışması gerçekleştiren Jandarma ekipleri, bahçede çok sayıda arı kovanı olduğunu fark etti. Ekiplerin dikkatinden kaçmayan ve tek tek kontrollerden geçirilen kovanların içerisinden 4 adet ruhsatsız tabanca çıktığı belirlendi.

ESRARLI BAL ÜRETİCİSİ
Adreste gerçekleştirilen çalışmalarından gözaltına alınan şüpheli M.K., jandarmadaki ifadesinde uyuşturucu madde imalatı sırasında yakalanmamak için bahçesine arı kovanları yerleştirdiğini ve çevresindeki insanlara bal işiyle uğraştığı görüntüsü vermeye çalıştığını söylediği öğrenildi.

Şüpheli M.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen diğer şüphelilerin de yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız olarak devam ettiği aktarıldı.
(Bulut Yamandağ /Sabah)

ABD'de aşırı doz uyuşturucu rekoru: Ölümler 96 bini aştı

Kuzey Koreli casus konuştu: Yüce lider için uyuşturucu laboratuvarı kurdum

Emniyet'ten Kolombiya'da ele geçirilen uyuşturucuyla ilgili açıklama

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)