BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBalık tezgahlarında tirsi ve istavrit bereketi----

Balık tezgahlarında tirsi ve istavrit bereketi

Balık tezgahlarında tirsi ve istavrit bereketi
10 Şubat 2017 - 09:58 www.finansgundem.com

Karadeniz'de olumlu hava koşulları, balık tezgahlarında bolluk yaşanmasını sağladı.

Sinop-Kastamonu Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Ali Bayrak, ülke genelinde bu yıl kış mevsimin sert geçtiğini söyledi.

Özellikle Karadeniz'de sert esen rüzgarların zaman zaman balıkçılara av yapma imkanı sunmadığını anlatan Bayrak, son bir hafta içerisinde ise bölgede bahar havası yaşandığını vurguladı.

Olumlu hava koşullarının sadece Sinop ve Kastamonu çevresinde değil, tüm bölgede etkili olduğunu anlatan Bayrak, "Hal böyle olunca olumlu hava koşulları, balıkçı arkadaşlarımıza istedikleri gibi av yapma imkanı sundu. Dolayısıyla tezgahlarda tirsi ve istavrit başta olmak üzere balık bolluğu yaşanıyor." diye konuştu.

"FİYATLAR MAKUL SEVİYELERDE"

Bayrak, balık bolluğunun tezgahlardaki fiyatlara da yansıdığını belirterek, istavrit ve mezgit gibi balıkların kilogram fiyatlarının 8 liraya kadar gerilediğine dikkati çekti.

Tirsinin kilogramının 12 ila 15 lira arasında satıldığını dile getiren Bayrak, barbunya ve hamsi avında yaşanan düşüşün ise devam ettiğini aktardı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)