BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBalık sezonu sona erdi----

Balık sezonu sona erdi

Balık sezonu sona erdi
15 Nisan 2020 - 14:06 www.finansgundem.com

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, balık ihtiyacının karşılanması için uluslararası sularda gırgır ve trolle avcılığa izin verileceğini belirterek, “Geçen yıl 100’e yakın ülkeye 1 milyar 25 milyon dolarlık su ürünleri ihracatı gerçekleştirildi” dedi.

FINANSGUNDEM.COM-ANKARA

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yaptığı açıklamada, balıkçılık av sezonunun sona ermesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Pakdemirli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Ağustos 2019 gecesi açılan balıkçılık av sezonunun, tüm denizlerde trol ve gırgır ağları ile avcılığın bugün itibariye sona erdiğini belirtti.

Ekonomik faaliyetlerin devamı ve halkın yazın balık ihtiyacının karşılanması için kurallara uyan balıkçılara uluslararası sularda gırgır ve trolle avcılığına, küçük ölçekli kıyı balıkçılarına da uzatma ağlarla avcılık yapmalarına izin verileceğini belirten Pakdemirli, “Av sezonu mezgit, kalkan, hamsi, istavrit, sardalye ve çaça gibi balık avcılığı açısından verimli geçti. Su ürünleri sektöründe net ihracatçı ülkeyiz. Geçen yıl 100’e yakın ülkeye 1 milyar 25 milyon dolarlık su ürünleri ihracatı gerçekleştirdik. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)