BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakanlıktan sel bölgesinde 'elektrik kesintisi' açıklaması----

Bakanlıktan sel bölgesinde 'elektrik kesintisi' açıklaması

Bakanlıktan sel bölgesinde 'elektrik kesintisi' açıklaması
12 Ağustos 2021 - 11:43 www.finansgundem.com

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'nca Kastamonu, Bartın, Karabük ve Sinop'taki sel nedeniyle kesintiden etkilenen toplam trafo sayısının 895, abone sayısının 29 bin 674 olduğu açıklandı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, dün Kastamonu, Bartın, Karabük ve Sinopta aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen sel ve heyelanların elektrik dağıtım hatlarında arızalara neden olduğu bildirildi. Bölgede gerek afet kaynaklı gerekse de can güvenliği nedeniyle bazı bölgelere elektrik verilemediği belirtilerek, şunlar kaydedildi.

"12 Ağustos Saat 08.00 itibarıyla kesintiden etkilenen toplam trafo sayısı 895, abone sayısı da 29 bin 674tir. Bunlardan 101 trafo ve 9 bin 261 aboneye güvenlik nedeniyle tedbir amaçlı enerji verilememektedir. İlgili dağıtım şirketleri ve diğer bölgelerden gelen saha destek ekipleri, selden etkilenen bölgelere yeniden elektrik verilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Sel bölgelerindeki gelişmeler hem AFADda kurulan Acil Durum Merkezinden hem de afet bölgesinde bulunan Bakanlığımıza bağlı ekipler tarafından anbean takip edilmektedir. Selde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kastamonu'da sel can aldı!

 

Muhterem İnce, sel bölgelerine dair açıklama yaptı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)