BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakanlıklara ait atamalar Resmi Gazete'de----

Bakanlıklara ait atamalar Resmi Gazete'de

Bakanlıklara ait atamalar Resmi Gazete'de
16 Haziran 2017 - 06:21 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcılığı ile 6 bakanlığa ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Milli Eğitim ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Başbakan Yardımcılığına bağlı Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Emre Elmadağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığına ise Nuray Hatırnaz atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Personel Daire Başkanlığına Necip Gülmüş, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcılığına Doç. Dr. Pınar Bıçakçıoğlu getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına Bakanlık Müşaviri Mustafa Karlı, Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdür Yardımcılığına Selçuk Advan, Bakanlık Müşavirliğine de Enerji İşleri Genel Müdürü Zafer Demircan'ın ataması yapıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bağlı ve İlgili Kuruluşlar Daire Başkanı Nurhayat Cantekin ise başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Tuncay Kara, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğüne Kemal Şamlıoğlu, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Murat Yiğit, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Murat Demir'in ataması gerçekleştirildi.

Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Koçarslan ise Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşaviri oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)