BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBakanlık o bankayı suçlu buldu!----

Bakanlık o bankayı suçlu buldu!

Bakanlık o bankayı suçlu buldu!
13 Mayıs 2015 - 11:54 www.finansgundem.com

ABD Adalet Bakanlığı İsviçre merkezli UBS'i libor soruşturmasında suçlu bulabilir

ABD Adalet Bakanlığı İsviçre merkezli UBS'i libor soruşturmasında suçlu bulabilir. Bloomberg'ün haberine göre bakanlık bankayı daha önceki anlaşma şartlarına uymadığı gerekçesiyle cezalandıracak.

Bakanlık UBS ile libor skandalı ile ilgili yaptığı anlaşmayı sonlandırmaya hazırlanıyor. Bloomberg’ün konuya yakın isimleri dayandırdığı habere göre bakanlık benzer suçların tekrarlanmaması için yeni adımlar atacak.

Anlaşmanın sonlandırılması bankacılık sektöründe bir ilk olacak. Dünyanın en büyük yatırım bankalarının karıştığı döviz manipülasyonu skandalında müzakereler sona yaklaşırken UBS’in dışındaki JPMorgan Chase, Royal Bank of Scotland, Barclays ve Citigroup ile uzlaşma sağlanacağı belirtiliyor.

UBS’in ise daha önce yaptığı libor anlaşmasını ihlal ettiğinin belirlenmesi üzerine suçlu bulunması bekleniyor. UBS söz konusu anlaşmada başka suçlara bulaşmama sözü vermişti. Banka ile ilgili kararın birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)