BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakanlardan Erdoğan'a duygusal veda----

Bakanlardan Erdoğan'a duygusal veda

Bakanlardan Erdoğan'a duygusal veda
26 Ağustos 2014 - 07:44 www.finansgundem.com

Seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son kabine toplantısında helalleştiği bakanlar, "Yokluğunuzu hissedeceğiz" dediler

61'inci Hükümet'in son Bakanlar Kurulu dün toplandı. Seçilmiş Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, veda niteliğindeki toplantıya son kez Başbakan sıfatıyla katıldı. Başbakanlık koltuğuna oturmak için gün sayan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ise toplantıya Başbakanlık korumalarıyla geldi. Davutoğlu'nun makam aracının sivil plakalı olması dikkat çekti. 

'YOKLUĞUNUZU HİSSEDECEĞİZ' 

Bakanlar Kurulu toplantısına, bakanların duygusal vedası damga vurdu. Erdoğan, bakanlarla helalleşti. Söz alan bakanların ise Erdoğan'a "Yokluğunuzu derinden hissedeceğiz" dediği öğrenildi. Bazı bakanların duygularını ifade ederken gözyaşlarına hakim olamadığı öğrenildi. Erdoğan ise kabinedeki mesai arkadaşlarına tek tek teşekkür etti. 

BAŞARI DİLEDİLER 

Bakanlar, Başbakan olmaya hazırlanan Davutoğlu'na da başarı dileklerini iletti. 61'inci Hükümet'in son toplantısında gündemdeki önemli konular ele alındı. Paralel yapıyla mücadele başta olmak üzere, Çözüm Süreci'nde gelinen nokta, istihbarat raporları ışığında masaya yatırıldı. Ayrıca Irak'taki IŞİD tehdidi ve kaçırılan 49 Türk personelinin son durumu, İsrail'in Gazze'yi bombalaması, Irak'taki hükümet değişikliği, Ukrayna ve Suriye'deki son gelişmeler masaya yatırıldı. 

'VEKALET DE DAVUTOĞLU'NDA'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu'nun ardından soruları yanıtladı. Seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devir-teslim töreninden sonra başbakanlık için vekaleti Davutoğlu'na vereceğini belirterek, "24 saatten bile daha kısa süre için vekaletin kendisine verilmesinden doğal bir şey olamaz. 28 Ağustos akşamında görevlendirme bekliyoruz" dedi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)