BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakanlar Kurulu sonrası Bozdağ'dan açıklamalar----

Bakanlar Kurulu sonrası Bozdağ'dan açıklamalar

Bakanlar Kurulu sonrası Bozdağ'dan açıklamalar
17 Nisan 2018 - 20:33 www.finansgundem.com

2 saat süren Bakanlar Kurulu sonrası Hükümet Sözcüsü Bozdağ açıklamalarda bulundu

Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı. Toplantı sonrası Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısına ilişkin Bozdağ, "Yarın MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile AK Parti Lideri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi 13.30'da bir araya gelecekler ve konuyu değerlendirecekler. Esasında bu konuya ilişkin gerekli değerlendirme ve açıklamalar, bu değerlendirmeden sonra yapılacaktır. Onun için yarın 13.30'u beklemenizi tavsiye ederim." dedi. 

Bozdağ, Ege'deki bayrak olayına ilişkin, "Ege'de bulunan adalarla ilgili ihtilaflı olan konular çok nettir. Türkiye'nin Ege'de bir oldubittiye göz yumması izin vermesini kimse Türkiye'den beklememelidir." dedi.

Bozdağ'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

BAHÇELİ'NİN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMALARI

Herkes bunu konuşuyor. Bu önemli bir konu. Yarın Bahçeli ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi bir araya gelip konuyu değerlendirecekler. Gerekli açıklama yarın yapılacaktır.

YUNANİSTAN İLE BAYRAK KRİZİ

Türkiye ile Yunanistan 2 komşu ülke, biz iki ülke arasındaki dostluğun iyi olmasını arzu ediyoruz. Türkiye -Yunanistan ilişkilerin olumlu gelişmesi için ciddi adımlar attık. Yunanistan içi siyasetinde yer edinmek için bu açıklamaların yapıldığı görülüyor.

Türkiye-Yunanistan arasındaki olumlu ilişkiler iki ülkenin de çıkarınadır. İç politik kaygılarla açıklama yapıyorlar. Türkiye'de Ege'de bir oldu-bittiye izin vermesini kimsenin Türkiye'den beklememesi gerek. Herkes hesabını doğru yapmalıdır.

Getirdiler bayrak diktiler, Türkiye'de bu bayrağı indirdi oradan. Türkiye kendi alanlarında, sınırlarında haksız adımalr atılmasına göz yummayacaktır. Ege Denizi iyi komşuluk denizi olmalıdır. Bizim de istemediğimiz tatsız şeyler olabilir. Yunanistan bunu tekraralamamalıdır. Çocuksu davranışlara cevap veren bunun karşısında olgun davranan Türkiye'dir.

Yunanistan ile FETÖ konusunda iş birliğine ihtiyacımız var. Yunanistan üstüne düşeni yapmamıştır. FETÖ mensuplarının iadesi için söz verilmesine rağmen buna uyulmamıştır.

AB'NİN TÜRKİYE RAPORU

AB'nin raporunun tam metni açıklanmadı sanırım. Yeni yayınlandıysa bunu bilemem. Yetkilerin içeriye ilişkin yaptıkları değerlendirmeler var. AB Türkiye'ye şu ana kadar objektif olmadı.

FETÖ'de bir terör örgütüdür. Türkiye teröre karşı mücadelesine devam edecektir. Her defasına terör örgütünün Türkiye propogandaları buralarda kabul görüyor, bizim bunları kabul etmemeiz mümkün değildir. AB Komisyonu'nun bunu kabul etmesi, etmemes,i bir şey değiştirmez.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül 17 Nisan 2018 21:24

    Seçim yok zamanında ülkeye ihanet olur erken seçim lafları sonrası Bekir’den beklenen salvo, bir kişinin ağzına bakacağız sonra ülke belirsize yolcu, bu zamana kadar söylemleri de bizim balık hafızalı arkadaşlar unutur gider.