BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakanı Efkan Ala operasyonlar için tarih verdi----

Bakanı Efkan Ala operasyonlar için tarih verdi

Bakanı Efkan Ala operasyonlar için tarih verdi
02 Şubat 2016 - 14:28 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Efkan Ala: Cizre'de ve Sur'da devam eden operasyonlar hakkında bilgi verdi

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Cizre'de operasyonların bir iki gün içinde, Sur'da da birkaç hafta içinde biteceğini söyledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ala, şunları söyledi:

"SIRP KESKİN NİŞANCI SPEKÜLASYON"

Sırp keskin nişancılar olduğu spekülasyondur. Uyruk açıklamıyoruz. Yanıbaşımızdaki Suriye'nin durumu ortada. Oradan geçişler olabiliyor. Ama Türkiye'nin uluslararası ilişkileri de dikkate alınarak açıklamalar yapıyoruz" diye konuştu.

CİZRE'DE AMBULANS GÖNDERİLMEDİĞİ İDDİASI

Söylenen yere defalarca ambulans gönderildi. Belediyenin ambulansı ayrıca gönderildi ama oradan çıkıp gelen olmadı. Bütün ambulanslara ateş edildi. Ambulansa ulaşılması mümkün değil, çıkıp gelmediler. O barikatlardan, ateşten gidemedi. Sonra da açıklamalardan ortaya çıkıyor ki... Aslında şöyle bir algı yönetimiyle karşı karşıyayız. Gerçeği kurnazlıklarla ortadan kaldıramazsınız. Cizre'de olup biten terörle mücadeledir. 

"YARALIYI YARALI OLARAK DEĞERLENDİRİRİZ"

Bölgede hendek ve çukurların yüzde 99'u temizlendi. Sona gelindi. Terörle mücadeleyi sekteye uğratmak için bir kurgu. Bizim için yaralı yaralıdır, müdahale ederiz. Teröristse yargılanır. Yaralıyı yaralı olarak değerlendiririz. Karışık işler yapacağımızı düşünenler yanılıyor. Berrak, tertemiz, doğru dürüst iş yaparız. 

"O BÖLGEDE ELEBAŞLARI VAR"

O bölgede teröristlerin yöneticileri, etkin isimleri var. Orada 80-100 bina kaldı. Onların herhangi birisinin içinde bu söylediğiniz kişiler var. Fazla ses çıkarmaya çalışmanın ardında bu gerçek yatıyor. Elebaşları orada 'Belki bunu durdurabilir miyiz' diye uğraşıyorlar. Oy aldıkları vatandaşa karşı bu eziyeti durdurmaları için çağrıda bulunmalılar.

OPERASYONLAR NE ZAMAN BİTECEK?

Cizre'de operasyonların bir iki gün içinde, Sur'da da birkaç hafta içinde biteceğini düşünüyoruz.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)