BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Yılmaz'dan flaş 'paralel' açıklaması----

Bakan Yılmaz'dan flaş 'paralel' açıklaması

Bakan Yılmaz'dan flaş 'paralel' açıklaması
13 Mayıs 2015 - 11:30 www.finansgundem.com

Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TSK'daki paralel yapılanma iddialarına ilişkin son dakika açıklama yaptı

Savunma Bakanı İsmet Yılmaz 'dan Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki paralel yapılanma iddiaları üzerine son dakika açıklama geldi. Bakan İsmet Yılmaz, TSK'daki paralel yapılanma iddialarına ilişkin, "Kırmızı kitapta yer alan bir yapının Milli ordu içinde yer alması kabul edilemez" dedi.

İşte Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın yaptığı açıklamalar:

BİNİN ÜZERİNDE İHBAR GELDİ

"Binin üzerinde kişiyle ilgili olarak ihbar gelmiştir. Bu ihbarlarla ilgili, hem idari hem de Genelkurmay Askeri Savcılığı tarafından soruşturmalar başlatılmıştır. Neticelendiğinde elbette gereği yapılacaktır.

BALYOZ VE ERGENEKON DAVALARINDAKİ SUBAYLAR GERİ DÖNDÜ

Balyoz ve Ergenekon davalarında 73 subayımız göreve döndü. Bunlardan 46'sı Yüksek Askeri Şura'da terfi derecelendirilmesine gidecektir. Dolayısıyla o terfide Yüksek Askeri Şura Üyeleri kendilerine, diğer aynı yaşta tertiplerine bakarak da en iyi liyakat ve ehliyeti dikkate alarak bir değerlendirme yapacaktır.

KOZMİK ODA BİLGİLERİNİN SIZDIRILMASI

Kozmik Oda'da ele geçirilen bilgilerin dışarıya sızdırılmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Ancak bunları dışarı sızdırırlar mı, hiç şüpheniz olmasın, sızdırabilirler. MİT Müsteşarı, Genelkurmay'ın ve Dışişleri Bakanı'nın bir toplantısı dışarı sızdırıldı mı? Sızdırıldı. Bundan sonra da böyle bir şey yapabilirler mi? Yapabilirler. Böyle baktığınızda, adeta bir karşı istihbarat örgütü görüntüsü veriyor.

"MİLLİ BİR ORDU OLMASI GÜVENİ GÖSTERİR"

Silahlı kuvvetler milli bir ordu. Milli bir ordu olması silahlı kuvvetlerimizin gücünü ve 77 milyonun da bu orduya olan güvenini göstermektedir. Dolayısıyla milli ordu vasfını değiştirmemek lazım. Milli ordu vasfı nedir? Hukuk, kanun içerisinde komutanlara bağlı, komutanlardan aldığı talimatı uygulayan bir yapı olması lazım. Eğer komutanından değil de bir başka yerden talimat alan bir yapı varsa o zaman bu milli olma vasfını kaybeder.

TÜRKİYE OLMASAYDI KOBANİ DÜŞERDİ

Gerek Özgür Suriye Ordusu, gerek Peşmerge, her ikisini de öneren Türkiye olmuştur. Türkiye olmasaydı hiç şüpheniz olmazsın Kobani düşerdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)