BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Yıldız'dan flaş maden açıklaması----

Bakan Yıldız'dan flaş maden açıklaması

Bakan Yıldız'dan flaş maden açıklaması
02 Kasım 2014 - 12:57 www.finansgundem.com

Enerji Bakanı Taner Yılmaz Ermenek'teki son durumu anlattı

Yaklaşık 6 gündür bölgede bulunan Enerji Bakanı Taner Yıldız, Ermenek maden ocağındaki son gelişmeleri ve çalışmaları anlattı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bir sonraki adımlarla alakalı ne süre ne de iş konusunda herhangi bir taahhütte bulunmak istemiyoruz. Çünkü gerçekçi olmayan noktalar çıkabilir" dedi. 

Şu anda toplam 10, 12 bin ton suyun 4'te 3'ü alınmış durumda. 4'te 1'i kaldı orada. Yani 2 bin 500 ton civarında bir su kaldı. İçinde tabi çamur var. Suyun 4'te 3'ü alındıktan sonra bize 300 metrelik bir çalışma alanı açıldı, olası bir işçi kardeşimiz varsa ona ulaşmak açısından" dedi.

TABUTLAR GETİRİLDİ İDDİASINA CEVAP 

Biz her türlü ihtimali göz önünde bulundurmamız lazım ama her türlü. Bunla alakalı Adli Tıp Kurumu, Sağlık Bakanlığı ve Ermenek Devlet Hastanesi ile ilgili her türlü ihtimali göz önünde bulundurmamız lazım. Ne yazık ki böyle bir güçlü ihtimal var. Bunu görmezlikten gelemeyiz. Ama ben o tabut fotoğraflarının yayınlanmış olmasını basın açısından doğru bulmadığımı sizlerle paylaşmak isteri

"(Basın) Sizden sakladığımız bir şey yok. Aynı şekilde oradaki gerçekleri, olanı yansıtmanın haricinde sizin de bir amacınızın olmadığını bildiğimiz için gerçeklerin her birini sizinle paylaşıyoruz. Görüntüler dağıttık. O görüntüleri de aynı şekilde paylaşıyoruz" dedi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)