BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Tunç: Hedefimiz yeni anayasa için uzlaşma----

Bakan Tunç: Hedefimiz yeni anayasa için uzlaşma

Bakan Tunç: Hedefimiz yeni anayasa için uzlaşma
04 Haziran 2023 - 15:50 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bekir Bozdağ'dan görevi teslim aldı. Tunç, "28. dönemde yeni, demokratik bir anayasa için uzlaşmanın sağlanması dileğimizdir" dedi

Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bakanlıkta düzenlenen törenle görevi Bekir Bozdağ'dan teslim aldı. Bakan Tunç, "Sessiz devrim sayılacak icraatlara 21 yıl boyunca imza attık. Yargının bağımsızlığını koruyacağız. Milletimize verdiğimiz sözler var, hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız." dedi.

Bakan Tunç ise şu ifadeleri kullandı;

Bu bir nöbet değişimi. Yeni kabinemizin hayırlı olmasını diliyorum. Sayın cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyorum. 21 yılda bu yana yönetim anlayışımızda adalet vardı. Demokrasimizin güçlenmesi adına güçlü adımlara imza attık. Sessiz devrim sayılacak icraatlara 21 yıl boyunca imza attık. Çok önemli mevzuat değişikliklerini hayata geçirdik. 28. dönemde yeni, demokratik bir anayasa için uzlaşmanın sağlanması dileğimizdir. Adalet Bakanlığı gibi görevi devralmaktan onur duyuyorum. Hizmetleri kesintisiz sürdürmenin hedefinde olduğumuzu söylemek istiyorum. Milletimize verdiğimiz sözler var, hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız.

Bozdağ: Görevi arkama bakmadan gidebileceğim kardeşime devrediyorum

Görev teslim töreninde konuşan Bekir Bozdağ, "Yaptıklarımız milletimizin şahitliğindedir. Arkama bakmadan gidebileceğim kardeşime görevi devrediyorum. Adalet Komisyonu’nda verdiği hizmetlerde adalet politikalarının görünmez yardımcılarındandır. Önümüzdeki politikaları etkin bir şekilde uygulayacaktır. Bizden aldığı bayrağı ileriye taşıyacaktır." ifadelerini kullandı.

Özhaseki: Bayrağı daha ileriye taşıyacağız

 

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Özer'den görevi devraldı

 

Yerlikaya: Milletimizin emrindeyiz

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda devir teslim gerçekleşti!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)