BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Soylu'dan yıl dönümü tebriği----

Bakan Soylu'dan yıl dönümü tebriği

Bakan Soylu'dan yıl dönümü tebriği
10 Nisan 2022 - 11:09 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teşkilatın 177 yaşında olmasına rağmen kurulduğu günde kalmadığını, her gün daha da geliştiğini, beşeri ve teknik kapasitesi ve teknolojisi ile dünya ölçeğinde bir emniyet teşkilatı olma karakterini sürdürdüğünü belirtti.

Bakan Soylu, "15 Temmuz'un tahribatını aziz milletimize hissettirmemek için mesai mefhumunu gözetmeden çalışan Türk Polisi, koronavirüs salgınından doğal afetlere kadar çok geniş bir yelpazede kamu düzenini korumak için ortaya koyduğu bu çabasını, sayılara yansıyan başarılarla taçlandırmıştır" değerlendirmesinde bulundu.

Soylu, 2017-2021 arasında evden hırsızlıkta yüzde 42, yankesicilik ve kapkaç olaylarında yüzde 70, madde bağlantılı ölümlerde yüzde 76,7; artan araç ve nüfusa rağmen 2015-2021 arasında trafik kazalarındaki can kayıplarında yüz bin nüfus başına yüzde 37,5 azalışın ve şehirlerde 31 Aralık 2016'dan bugüne terör saldırısına geçit verilmemesini, bu başarının örnekleri arasında gösterdi.

Milletimizin gözbebeği olan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum

Soylu, açıklamasında şu sözleri kullandı:

"Cumhuriyetimizin ikinci asrına başlarken bu ülkeyi bize emanet edenlere mahcup olmayacak şekilde bu yola devam edeceğimize, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın milletimize yakışır bir öz güvenle ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşıp bu güzel emaneti layıkıyla teslim edeceğimize yürekten inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin gözbebeği olan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm Polis şehitlerimizi, gazilerimizi ve bu teşkilat için emek veren büyüklerimizi, rahmet ve minnetle anıyor, bütün mesai arkadaşlarımı ve ailelerini sevgi ve saygılarımla selamlıyorum."

 

Bakan Soylu açıkladı! Emniyet atama yönetmeliği değişiyor

Bakan Soylu uyardı: Deprem hareketliliğimiz giderek artıyor

Bakan Soylu, Alman mevkidaşıyla görüştü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)