BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Bakan Soylu, intihar girişimini önledi----

Bakan Soylu, intihar girişimini önledi

 Bakan Soylu, intihar girişimini önledi
24 Ağustos 2017 - 13:24 www.finansgundem.com

Başkent’te intihar etmek için TBMM ile İçişleri Bakanlığı arasındaki alt geçidin üstüne çıkan vatandaşı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ikna etti.

Olay, öğlen saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği öğrenilemeyen bir vatandaş, TBMM ile İçişleri Bakanlığı arasındaki alt geçidin üstüne çıktı. İntihar etmek isteyen şahsı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak ikna çalışmalarına başladı. İntihara kalkışan vatandaşın bilgisini alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olay yerine geldi. Bakan Soylu ile konuşan şahıs ikna olarak intihardan vazgeçti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uğur Kaan Karşılıklı24 Ağustos 2017 19:34

    1 intiharı önlemiş bravo. Ama sizin yönetiminiz döneminde sadece son 1 yılda iceri veya gözaltına alınanlardab kaçı intihar etti veya intihar süsü verildiği acaba? Bildiğim kadarıyla 50yi geçti.