BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Şimşek'in tarifesi değişmedi----

Bakan Şimşek'in tarifesi değişmedi

Bakan Şimşek'in tarifesi değişmedi
04 Ekim 2014 - 15:11 www.finansgundem.com

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in bayram harçlığı tarifesi bu yıl da değişmedi. Şimşek her yıl olduğu gibi bu yıl da 5'er lira bayram harçlığı dağıttı

Mehmet Şimşek Bakan seçildiği 2011 yılından bu yana bayramlarda çocuklara 5 lira harçlık dağıtıyor. Ancak aradan geçen 3 yılda enflasyon durduğu yerde durmadığı için 5 liranın alım gücü her sene düşüyor. TÜİK verilerine göre Şimşek'in bakanlık yaptığı dönemde gördüğü 6 bayramda enflasyon yüzde 28 oranında artış gösterdi. 

KUYRUĞA GİRMEYENE HARÇLIK YOK
Kurban Bayramı’nı seçim bölgesi Batman’da geçiren Bakan Şimşek'ten harçlık almak için bekleyen çocuklar, izdiham oluşturdu. "Kuyruğa girmeyenlere harçlık vermem" diyen Bakan Şimşek, daha sonra kuyruğa giren çocuklarla tokalaşıp 5’şer lira harçlık verdi. Şimşek, yaklaşık 50 çocuğa harçlık dağıttı.

Batman Belde Mahallesi’ndeki Kültür Merkezi Sarayı’ndaki bayramlaşma törenine, Vali Azmi Çelik, Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam Uluçam, il yöneticileri, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Sarıışık, bazı ilçe belediye başkanları, sivil toplum örgütü başkanları katıldı. Batman’daki bayramlaşmada bazı Ermeni derneklerinin başkanları ve üyeleri ile Mor Gabriel Manastırı Vakfı Başkanı Kuryakus Ergün, Hollanda’dan Ermeni Musa Çitgez ve Şubo Çitgez de katıldı.



Bakan Şimşek geçen sene de 5 lira vermişti
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)