BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Selçuk'tan telafi eğitimi açıklaması----

Bakan Selçuk'tan telafi eğitimi açıklaması

Bakan Selçuk'tan telafi eğitimi açıklaması
07 Temmuz 2021 - 11:20 www.finansgundem.com

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Bugün baktım ki 7 milyon 962 bin 450 öğrencimiz telafide ben de varım deyip etkinliklere katılım bildirmiş.' dedi.

Bakan Selçuk'un açıklaması şu şekilde:

Bugün baktım ki 7 milyon 962 bin 450 öğrencimiz telafide ben de varım deyip etkinliklere katılım bildirmiş. Türkiye genelinde 500 bine yakın farklı etkinlikle her çocuğun ilgi alanını göz önünde bulundurmaya çalıştık. Katılmak isteyen tüm öğrencilerimize kapımız yaz boyu açık.

283 bin 388 öğretmenimizle, yaz boyu öğrencilerimizle beraber olmak ve etkinliklerde çocuklara eşlik etmek için telafide ben de varım diyoruz. Emeklerinize minnettarız…

Sevgili Velilerimiz,
“Telafide Ben de Varım” kapsamında 81 ilde 22.000 okulda 479.749 etkinlik planlandı. Bunlardan biri mutlaka sizin çocuğunuzun da ilgisini çekip onun yüzünü güldürebilecek, ona iyi gelecek bir etkinliktir. Lütfen, http://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresine bir göz atın.

Okullarda telafi eğitiminin detayları belli oldu!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum 07 Temmuz 2021 11:43

    Sayın Bakanım,İlk önce saygılarımı ve teşekkürlerimi arz ederim böyle bir çalışmanın yapılması bile güzel.Telafi eğitimi denince çocukların pandemi dönemi eksik eğitimlerinin tamamlanacağı algısı oluştu velilerde. Etkinlik programında sadece sosyal etkinlik ve oyuna dayalı bir program oluşturulmuş. Tabi bunlar da güzel, olması gereken şeyler birazda eğitim olsaydı daha olurdu. Diğer bir şeyde etkinlik programı saati, günde 1 saat okuldaki etkinlik için geliş gidiş zaman meselesi... Örneğin yarım gün öğrenci için etkinlik oluşturulmalı ki okula bırakma ve alma saatleri toplu hareket etmek hem öğrenci servisleri için iyi olur hem de yoğun talep  görür. Şahsım olarak ben telafi eğitimine çok istediğim ve beklediğim halde öğrencimi gönderemedim.