BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Selçuk'tan sosyal atama müjdesi ----

Bakan Selçuk'tan sosyal atama müjdesi

Bakan Selçuk'tan sosyal atama müjdesi
13 Ocak 2021 - 12:44 www.finansgundem.com

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ocak ayında 3 binin üzerinde sosyal atama yapacaklarını açıkladı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yazılı olarak yaptığı açıklamada, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacağını açıkladı.

TERCİH İŞLEMLERİ BAŞLADI

Bakanlıktan yapılan açıklamada, atama yapılacak 2 bin 140 kadro için engellilerin tercih işlemlerinin bugün başlayacağı belirtilerek, "Adaylar tercih işlemlerini; 13-19 Ocak 2021 tarihleri arasında ÖSYM'nin 'https://ais.osym.gov.tr' adresinden 19 Ocak 2021 günü saat 23.59'a kadar yapabilecek. Adaylar tercih işlemlerini ÖSYM'nin internet adresi 'www.osym.gov.tr'de yayımlanacak olan 'Tercih Kılavuzu'na göre gerçekleştirebilecek" denildi.

Bakan Selçuk, devlet korumasından yararlanmış 1093 genç için de tercih işlemlerinin 19 Ocak 2021 saat 23.59'a uzatıldığını açıkladı. Yerleştirme işlemleri için tercih kılavuzunun, bakanlığın internet sitesi 'https://www.ailevecalisma.gov.tr' de yayımlandığını belirten Selçuk, tercihlerin 'www.turkiye.gov.tr' adresi üzerinden yapılabildiğini anımsattı.

Çöl gölünün başka kurudu

 

Zamların ne kadarını vergiyle ödüyoruz?

 

Özdağ'ın İYİ Parti'den ihracını mahkeme iptal etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)