BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Pakdemirli açıkladı! Yangın bölgelerinde av yasağı!----

Bakan Pakdemirli açıkladı! Yangın bölgelerinde av yasağı!

Bakan Pakdemirli açıkladı! Yangın bölgelerinde av yasağı!
12 Ağustos 2021 - 17:18 www.finansgundem.com

Bakan Pakdemirli, Antalya ve Muğla'da zarar gören devlet av yerleri bölgelerinde 2021 ve 2022 yılı için av yasağı kararı alındığını duyurdu. Bakan Dönmez de, Yeniköy Termik Santrali'nin ikinci ünitesinin de devreye alındığını söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki AFAD Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.

''TÜM YANGINLARI KONTROL ALTINA ALDIK''

''Afette aziz milletimizle ormanlarımız için tek yürek olduk'' diyen Bakan Pakdemirli, Burdur'un Bucak ilçesindeki orman yangınını dahil tüm yangınların kontrol altına alındığını bildirdi.

''HAYATIN NORMAL AKIŞINA GEÇİYOR OLMAMIZ LAZIM''

Pakdemirli, ''Büyük yangınlardan dolayı tüm ülke teyakkuz halindeydi. Bu teyakkuz halinden hayatın normal akışına geçiyor olmamız lazım'' diye konuştu.

YANGIN BÖLGESİNDE AV YASAĞI

Bakan Pakdemirli, Antalya ve Muğla'da zarar gören devlet avlakları (Avı çok olan yer, av yeri) bölgelerinin 2021 ve 2022 yılında av döneminde ava kapatılması kararını aldıklarını açıkladı.

YENİKÖY TERMİK SANTRALİ'NİN İKİNCİ ÜNİTESİ DE DEVREDE

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise, orman yangınlarına işaret ederek, elektrik üretim tesislerinin kritik önem arz ettiğini söyledi.
Yeniköy Termik Santrali'nde pazartesi günü ilk ünitenin devreye alındığını anımsatan Dönmez, "Bu sabah 06.42 itibarıyla Yeniköy'de ikinci üniteyi de devreye aldık. Santral tam kapasite çalışmaya başladı. Kemerköy'ün ikinci ünitesini de hafta başında devreye almış olacağız. Bu santral üç üniteden oluşuyor. Yangın öncesi üçüncü ünitede ağır bakım çalışmaları söz konusuydu. Önümüzdeki hafta başı yangın öncesi üretim kapasitesine ulaşmış olacak" dedi.

Sinop'ta tescilli alanlarda dışında piknik yapmak yasaklandı

 

Bakan Pakdemirli açıkladı! Muğla-Köyceğiz yangını kontrol altına alındı

 

Küresel ısınma ve orman yangınları arasında nasıl bir ilişki var?