BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Nebati: Önce enflasyonu yeneceğiz----

Bakan Nebati: Önce enflasyonu yeneceğiz

Bakan Nebati: Önce enflasyonu yeneceğiz
24 Haziran 2022 - 21:44 www.finansgundem.com

Nebati, "Önce enflasyonu yeneceğiz ama aynı zamanda önceliğimiz dar gelirlilerin ihtiyaçlarını giderecek adımlar atmak. Onlara gerekli desteği vermek ve onlarla birlikte her türlü yardımı ortaya koyacak destekleri sağlamaktır" dedi

Kayseri Valiliğini ziyaret eden Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Vali Gökmen Çiçek ile görüştü. Daha sonra Büyükşehir Belediyesine giden Nebati, burada Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretler basına kapalı gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret eden Nebati, teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Bakan Nebati, burada yaptığı konuşmada, kim ne derse desin Türkiye'nin 21. yüzyılın ülkesi olduğunu söyledi.

"Önce enflasyonu yeneceğiz"

Şu anda enflasyonla mücadelenin bir numaralı alanları olduğunu, bundan etkilenen dar gelirlilerin mutlak bir şekilde rahatlatılması gerektiğini aktaran Bakan Nebati, "Önce enflasyonu yeneceğiz ama aynı zamanda önceliğimiz dar gelirlilerin ihtiyaçlarını giderecek adımlar atmak. Onlara gerekli desteği vermek ve onlarla birlikte her türlü yardımı ortaya koyacak destekleri sağlamaktır." dedi.

Kavcıoğlu, TİM ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu

 

4 milyon hane yararlanacak: Başvurular 27 Haziran'da

 

BDDK kararının ardından dolar sert düştü

 

BDDK'dan ticari kredi kullanımına yeni düzenleme

 

İşte yatırım araçlarının haftalık performansı