BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Kurum riskli binalar için tarih verdi----

Bakan Kurum riskli binalar için tarih verdi

Bakan Kurum riskli binalar için tarih verdi
19 Mart 2022 - 15:06 www.finansgundem.com

Bakan Kurum katıldığı bir törende, 2035'i hedef göstererek, "Türkiye’nin deprem riski olan bölgelerinde kentsel dönüşüme girmemiş tek bir binamız kalmayacak" açıklamasında bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Mamak Dutluk Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin 7. Etabında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilerek yapımı tamamlanan 548 konutun kura çekiminin gerçekleştirildiği törene katıldı.

Kentsel dönüşümde 10 yılı aşkın sürede 3 milyon konutun dönüştüğünü ve Ankara'da 65 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi başlattıklarını açıklayan Bakan Kurum, “Şu an halihazırda sahada toplam yatırım bedeli 120 milyar lira olan 350 bin konutun dönüşüm çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah 2035 yılına geldiğimizde Türkiye'de deprem riski olan bölgelerinde kentsel dönüşüme girmemiş tek bir binamız kalmayacak” diye konuştu.

Bakan Kurum, törende hak sahiplerinin adlarının yer aldığı fanustan kağıtları çekerek kurayı başlatmış oldu. Kurum, kura çekilişinin ardından Mamak'ta bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere konferans salonundan hareket etti.

Bakan Nebati: Daha iyi haberler gelecek

 

Baran Korkmaz’ın Türkiye’ye iadesi zora girdi!

 

Bakan Çavuşoğlu'ndan 'reform' çağrısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)