BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Koca'nın Şirin Payzın'a yanıtı sosyal medyayı salladı----

Bakan Koca'nın Şirin Payzın'a yanıtı sosyal medyayı salladı

Bakan Koca'nın Şirin Payzın'a yanıtı sosyal medyayı salladı
27 Şubat 2020 - 08:12 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan İstanbul Havalimanı'nda korona virüse karşı önlem alınmadığını iddia eden Şirin Payzın'a cevap verdi.

Bakan Koca, Twitter'dan verdiği yanıtta, "Şirin Hanım, termal kamera taramasından geçişinizi gösteren görüntüleri izin verirseniz buradan paylaşabilirim. Sizi iyi görünce zahmet vermedik" ifadelerini kullandı.

Şirin Payzın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı'nda salgına dair hiçbir önlem yok. İtalya'dan geliyorum. Salgında 3. ülke. Ne kontrol yapıldı ne görevliler maskeli" demişti.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hursit dilaver01 Mart 2020 21:08

    ne  yapmış bakan.  gerçeği yansıtmaktadır demiş. hükümet sözcüsü de öyle. niye. yahu  bu medyacı kadın italyadan, yani coronna virüslü yerden geliyor: kadın haklı, sallana sallana  havalimanından geçmiş. halbuıki italyadan gelenlere 14 gün karantinaya alsaydınız size  aferin bu hükümete derdi. bunu anlıyamadınız tabi. kadıncağıza laf yetiştirdiler. o da bunlara baka baka nasıl güldü kimbilir.etmeyin ety AKP güldürmeyin milleti. hemen 14 gün karantina olavcaktı.hem de evinden  özel kıyafdetli doktorlar tarafından.. yok. işte yooook... olmuyor ey akp. yani boş adamın boş vakti olmazmış ama ben mi geleyim akıl vereyim yanı.

  • Ruhi Örmeci 29 Şubat 2020 15:08

    Herşeyi bildiğini zannedenler araştırmadan sormadan çalakalem yazanlar ve ben yazdım oldu demekten bıkmayanlardan bu ülke ne zaman kurtulacak acaba.

  • harun28 Şubat 2020 23:10

    şirinin kafası ancak o kadar basar

  • ServetOzar27 Şubat 2020 18:45

    bu sistemi ve hükümeti sevmiyorum. türkiyedeki siyaseti umursamıyorum... Ama eğer bakanlık görevini yürüten adam bunu ispatlarsa, gazetecilik yapan bu kadın a büyk kapak yapmış olur...Ama eğer ispatlayamazsa durum bilindiği üzere türkiyedeki siyaset :D