BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Koca'dan kritik uyarı: Bu gidiş eve değilse iyi değil----

Bakan Koca'dan kritik uyarı: Bu gidiş eve değilse iyi değil

Bakan Koca'dan kritik uyarı: Bu gidiş eve değilse iyi değil
08 Mayıs 2020 - 05:43 www.finansgundem.com

Kovid-19 testlerinde yeni vaka sayısında yeniden görülmeye başlanan yükselişler yetkilileri kaygılandırıyor. Sağlık Bakanı Koca, trafikteki yoğunluğu gösteren bir fotoğraf ile "Bu gidiş eve değilse, iyi değil" paylaşımı yaptı

Sağlık Bakanlığı tarafından günlük olarak paylaşılan korona virüsle ilgili rakamların umut verici hale gelmesi ve yetkililerin kademeli olarak normalleşmeye geçiş süreci için düğmeye bastıb Ancak vaka sayısında yeniden görülmeye başlayan yükselişler endişeye yol açtı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'bu gidiş eve değilse, iyi değil' diyerek meydanlarda oluşan kalabalıklar konusunda uyarı yaptı. 

Bakan Koca, Twitter hesabı üzerinden Eminönü'ndeki kalabalığa ilişkin paylaşımda bulundu.

Paylaşımında trafik yoğunluğuna ilişkin fotoğrafa da yer veren Koca, "Eminönü, salgın öncesi günlerin hareketliliğine dönmüş görüntüsü verdi. Trafik sıkışıklığına kadar! Salgınla mücadelede her şey daha iyiye giderken, aceleci olmayalım. Otomobil güvenli olabilir. Ama kapıyı açıp, dışarı çıkana kadar." uyarısında bulundu.

MASKE VE SOSYAL MESAFE

Bakan Koca, bir diğer paylaşımında da, "Virüsten uzak durmanın yolu, maske ve sosyal mesafedir. Ev dışında mutlaka maske takın ve sosyal mesafeyi koruyun. Kimin virüs taşıdığını bilemezsiniz. Tedbiri elden bırakmayın" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)