BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Koca: Okullardaki tedbirleri güncelleyeceğiz----

Bakan Koca: Okullardaki tedbirleri güncelleyeceğiz

Bakan Koca: Okullardaki tedbirleri güncelleyeceğiz
08 Eylül 2021 - 22:06 www.finansgundem.com

Bilim Kurulu sonrası yazılı açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Koca, "Okullarımızın, öğrencilerimizin durumunu yakından izleyerek tedbirleri güncelleyeceğiz" ifadelerini kullandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yazılı bir açıklama yaptı. Kritik toplantıda gündem maddelerinden birinin de yüz yüze eğitim olduğunu belirten Koca, "Okullarımızın ve öğrencilerimizin durumunu yakından izleyerek tedbirleri güncelleyeceğiz. Şu an izleme ve tedbirleri uygulama sürecindeyiz" dedi.

Korona virüs Bilim Kurulu Toplantısı, bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında toplandı. Yüz yüze eğitim, salgının seyri ve aşı programının devamlılığı gündem maddeleriyle bir araya gelen Bilim Kurulu'nun yüz yüze eğitimle ilgili tavsiyesi merak ediliyordu. Bakan Koca, öğrencilerin durumunun yakından izlenmesinin ardından tedbirlerin güncelleneceğini söyledi.

"ONLARI KORUMAK KONUSUNDA SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK"

Öğrencileri koruma hususunda velilerin hassasiyetle hareket edeceğini belirten Koca, "Bilim Kurulumuz, yüz yüze eğitim, salgının seyri ve aşı programımızın devamlılığı gündemi ile bir araya geldi. Salgın ortamında eğitimi ara vermeden sürdürebilmek için çalışmalarını tamamladık, çocuklarımızı okullarına uğurladık. Onları korumak konusunda sorumluluğumuz büyük. Her vatandaşımızın hassasiyetle hareket edeceğine inancımız tam. Bizler, Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Yüksek Öğretim Kurumu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak üzerimize düşen düzenlemeleri yaparak, tedbirlerimizi aldık ve birlikte harekete geçtik. Okullarımızın, öğrencilerimizin durumunu yakından izleyerek tedbirleri güncelleyeceğiz. Şu an izleme ve tedbirleri uygulama sürecindeyiz" dedi.

Günlük Kovid-19 verileri açıklandı

 

Bilim Kurulu sonrası Koca'dan önemli mesajlar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)