BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Koca: Karaman'da vurulan hemşirenin hayati tehlikesi sürüyor----

Bakan Koca: Karaman'da vurulan hemşirenin hayati tehlikesi sürüyor

Bakan Koca: Karaman'da vurulan hemşirenin hayati tehlikesi sürüyor
25 Ekim 2022 - 04:02 www.finansgundem.com

Karaman'da bir kişi, önce tartıştığı hemşireyi ardından da kendini vurdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hemşirenin yoğun bakımda olduğunu ve hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Karaman'da bir kişinin, Hamidiye Mahallesi 1 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışan hemşireyi tabancayla yaraladığı olaya ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı.

Aile Sağlığı Merkezine gelen kişinin, kişisel nedenlerle hemşireyi tabancayla yaraladığını ve intihar girişiminde bulunduğunu ifade eden Koca, "İkisi de acilen ameliyata alındı. Halen yoğun bakımda olan hemşire arkadaşımızın hayati tehlikesi maalesef devam ediyor. Kendisine acil şifa diliyorum. Sağlık kurumlarında işlenen şiddet suçlarına karşı adalete inancımız tam. Bir cana kasteden insanlığa kastetmiştir" sözlerini kullandı.

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun ise olaydan sonra şunları aktardı:

''Emniyet ve sağlık birimlerimizin ilk belirlemelerine göre iki kişi teyze çocukları. Aralarında daha önceden tespit edilmiş bir husumetin olmadığı şu an için tespitlerimiz. Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma ve tahkikat devam ediyor. Yaralılarımızın ameliyatları devam ediyor. Ameliyat sonrası ümit ediyoruz herhangi bir olumsuzluk yaşanmaz."

Akkoyun, şüphelinin, hemşireye karşı duygusal yakınlığı olduğu ancak karşılık bulamadığı için olayı gerçekleştirdiği iddiasına ilişkin, "Sağlık ekiplerimizin ve emniyet birimlerimizin ilk belirlemelerine göre herhangi bir husumet olmadığı, aralarında özel bir konunun olduğu, teyit edilmemiş bir bilgi. Soruşturma sonrası durum netliğe kavuşacak" dedi.

Çam ve Sakura Hastanesi’nde hemşirelere saldırı!

 

Bakan Koca'dan aile hekimi saldırısına tepki

 

Şanlıurfa'da hemşireyi darbeden şüpheliler gözaltında

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)