BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Bakan Koca illere göre vaka sayılarını paylaştı----

Bakan Koca illere göre vaka sayılarını paylaştı

 Bakan Koca illere göre vaka sayılarını paylaştı
04 Mayıs 2021 - 18:35 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 24-30 Nisan tarihlerinde görülen Kovid-19 vakası sayılarını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 24-30 Nisan arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı. İllere göre haftalık Kovid-19 vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 532,02, Ankara'da 361,52, İzmir'de 223,34 oldu.

Bakan Koca'nın paylaşımı şöyle:

İllerimizde bir haftada 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte bulabilirsiniz. Tedbir ve kısıtlamalar bu haritayı her gecen gün daha iyi bir tabloya çevirecek.

AB aşılama hedefini koruyor

Yeni Zelanda'da aşı olmayan gümrük çalışanları kovuldu

Toplumsal bağışıklıkta yüzde 25 hedefine yaklaştı

Aşı üretimi ile Türkiye'nin eli güçlenecek

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Geçç04 Mayıs 2021 20:04

    Bu işleri bırakın hatta geçin,tam kapatma böyle olmaz kapatabiliyorsanız kapatın ( kendinizi kandırmadan) kapatamıyorsanız da aşılayın hemde hemen,nasıl alırsınız getirirsiniz o sizin işiniz biz parayı vereniz,artı böyle yarım yamalak kapanmalarla efendim market reyonlarıyla çözüm aramak en iyi tabirle polyanna olmak demektir fabrikalar çalıacak servisler çalışacak toplı taşıma çalışacak neymiş yam kapanmaymış bırakın bu işleri harbiden sıktınız.

  • Albay Korhan 04 Mayıs 2021 19:21

    Salgının başından beri başta aşı olmak üzere sürekli yanıltıcı bilgi verdi istifa etmesi gerekir, sanki sinovac firmasının ceo'su, sinovac aşısını dünyanın en yüksek koruyuculuğu olan aşısı ilan etti ama aşının koruyuculuğunun fahrenin açıkladığı oranlardan çok daha düşük olduğu ortaya çıktı. Gelinen noktada tu kaka yaptığı biontech aşısını olanlar maske dahi takmadan dolaşabiliyor bizim iki sinovac aşısını da olan 60 yaş üstü ilk eve tıkılan kesim oluyor, niye aşının işe yaramadığı ortaya çıkmasın diye mi?

  • Hasan can05 Mayıs 2021 05:34

    Bakan bey tüm içtenliği ile gece gündüz çalışıyor buradan görünen o Ancak ekonomik kriz birçok seye izin vermiyor Kapanma oldu tüm çiftçiler mağdur oldu Allah sonumuzu hayreylesin Bu salgın ne yazikki bitmeyecektir Wufet çakal adam hava sirketlerinde yatırımi bitirdi Demek ki çok uzun süre devam edecek bu olay

  • Ahmak group sizi 05 Mayıs 2021 04:19

    Adamların her işi fiyasko böyle bur şey olsa kim şaşırır? Madem aşılanan vatandaşı niye tıkıyorsun eve değil mi?