BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Koca: Eczane ve ecza depolarında gerekli ilaç listesi güncellenecek----

Bakan Koca: Eczane ve ecza depolarında gerekli ilaç listesi güncellenecek

Bakan Koca: Eczane ve ecza depolarında gerekli ilaç listesi güncellenecek
29 Temmuz 2022 - 00:11 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eczanelerin ilaç takip sisteminde düzenleme çalışmaları yapılacağını, eczane ve ecza depolarında bulunması gereken ilaç listesinin güncelleneceğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Eczacılar Birliği ile yaptığı toplantıyla ilgili, "Eczane ve ecza depolarında gerekli ilaç listesi güncellenecek" açıklamasında bulundu.

Bakan Koca, dün Türkiye Eczaneler Birliği Başkanı ve heyetiyle toplantı yaptığını belirterek açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, toplantıda alınan kararları Twitter hesabından açıklayarak,

"Türkiye Eczacılar Birliği Başkanı ve üyeleriyle dün yaptığımız toplantıda şu konularda karar aldık. Pandemi nedeniyle eczanelerimizin İTS kayıtlarında meydana gelmiş olan uyumsuzluklara ilişkin düzenleme çalışmaları yapılacak. Güncel iyileştirme stok yönetimi daha etkin bir şekilde gerçekleştirilecek olup, tedarik sürecindeki minimuma indirgenecek. Eczane ve ecza depolarında gerekli ilaç listesi güncellenecek. Sağlık camiamızın sahiplerine hayırlı olsun" dedi. 

Bakan Koca: Bolu'da zehirlenenlerin sayısı 98'e ulaştı

 

Bakan Koca uyardı: Dikkate bile almayın

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)