BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Koca açıkladı! Aşı programına bir grup daha dahil edildi----

Bakan Koca açıkladı! Aşı programına bir grup daha dahil edildi

Bakan Koca açıkladı! Aşı programına bir grup daha dahil edildi
11 Haziran 2021 - 11:25 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. Yarından itibaren aşılarını olabilirler" açıklamasında bulundu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. Yarından itibaren aşılarını olabilirler" açıklamasında bulundu.

BUGÜN ÜÇ YENİ GRUP DAHA AŞILANMAYA BAŞLADI

Sağlık Bakanı Koca, dün yaptığı açıklamada da, aşı programı kapsamında gıda üretim ve dağıtım sektörü, kafe, lokanta ve restoran çalışanları, berber ve kuaförler ile avukatların da bugünden itibaren aşılanmaya başlayacağını açıklamıştı.

Bir gruba daha aşı önceliği!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum 11 Haziran 2021 11:44

    Banka şube çalışanları da aşı önceliği verilmesi gereken grupta. Pandemi ve tam kapanma döneminde özellikle devlet bankasına ait şube çalışanları daha fazla fedekarlık ve aktif çalışma yaptı. Bir çok çalışan covid 19 tedavisi gördü çoğu banka şubesi kapanmak zorunda kaldı. Uzaktan çalışma imkanlarından faydalanamadılar ekonomi zarar görmesin diye... Geç kalınmış olsa da bir an önce aşı programına alınması gerekiyor.