BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBakan Kasapoğlu: Ülke olarak kaybettiğimiz hiçbir şey yoktur----

Bakan Kasapoğlu: Ülke olarak kaybettiğimiz hiçbir şey yoktur

Bakan Kasapoğlu: Ülke olarak kaybettiğimiz hiçbir şey yoktur
27 Eylül 2018 - 17:04 www.finansgundem.com

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nın Almanya'ya verilmesinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu konuyla ilgili, "Ülkemizin kaybettiği hiçbir şey yoktur" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) Almanya'nın ev sahipliğinde yapılacak olmasına ilişkin, "Bu coğrafyada, bu topraklarda bu organizasyonun yapılması bu organizasyon adına çok kazandırıcı bir durum olacaktı ancak ülkemizin kaybettiği hiçbir şey yoktur." dedi.

EURO 2024'e ev sahipliği yapacak ülkenin belirlendiği İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezindeki toplantıyı, Şehzadeler Gençlik Merkezi'nde takip eden Kasapoğlu, kararın ardından açıklamalarda bulundu.

Kasapoğlu, EURO 2024'ün ev sahibi ülkesinin açıklandığını belirterek, "Onca güçlü yanlarımıza rağmen ülkemize verilmemesi UEFA açısından ve EURO 2024 açısından üzücü bir durumdur. Bizim ülke olarak organizasyonlar noktasındaki gücümüz, kalitemiz, standartlarımızın yüksekliği bellidir. Tesislerimizin, statlarımızın kalitesi, yeniliği ortadadır. Bu anlamda bizim ülke olarak kaybettiğimiz hiçbir şey yoktur. Bundan sonraki süreçlerde bunlar göz önünde bulundurarak, ülkemizin konukseverliği noktasındaki tecrübeyi EURO 2024 o anlamda kaybetmiştir. Bu coğrafyada, bu topraklarda bu organizasyonun yapılması bu organizasyon adına çok kazandırıcı bir durum olacaktı ancak ifade ettiğim gibi ülkemizin kaybettiği hiçbir şey yoktur." diye konuştu.

Gençlerle beraber olduklarını hatırlatan Kasapoğlu, "Gençlerimizle, ülkemizin insanıyla yarınlara omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

EURO 2024'ün ev sahibi Almanya oldu

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ejder Komodolu27 Eylül 2018 21:13

    Valla sizi bilmem ama vatandaş olarak bizim bu işten kazancımız var.En azından milletin parası devlette kalmış oldu...Topçuya popcuya yedirilmemiş oldu...

  • ALP27 Eylül 2018 19:32

    batı şu ön yargıyı bırakmadığı müddetçe...onlardan dost olamaz..adamlar iki uafa..1 dünya kupası aldılar rüşvet..kulis her şey var...sakın bana ülkeme gelip batıyı övmeyin.......onların dürüstlüğünü....

  • tarık27 Eylül 2018 19:28

    ...keske yeni stad yerine üretim yapılsaydı.

  • Cüneyt 27 Eylül 2018 18:02

    Size göre bu gün arife yarın bayram nede olsa .sakın düzelt meye çalışmayın sakın haaa

  • pardus27 Eylül 2018 17:22

    şu ekonomik krizde halkın fabrikaları futbol sahalarına değil, fabrikalara harcanmalı. böyle fuzuli işleri bırakın