BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Kasapoğlu: 25 bin kişi yurtlara yerleştirilecek----

Bakan Kasapoğlu: 25 bin kişi yurtlara yerleştirilecek

Bakan Kasapoğlu: 25 bin kişi yurtlara yerleştirilecek
20 Nisan 2020 - 21:30 www.finansgundem.com

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, koronavirüs salgınına ilişkin alınan tedbirler ve gelecek dönemde yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere 81 ilin Gençlik ve Spor İl Müdürleri ile video konferans üzerinden görüşme gerçekleştirdi

Gençlik ve Spor İl Müdürleri ile video konferans yöntemiyle toplantı yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde Türkiye'nin üstün bir performans gösterdiğini vurguladı.

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde en etkili tedbirlerin ivedilikle hayata geçirildiğini vurgulayan Kasapoğlu, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’yla da koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

'Öğrenci yurtları kritik rol oynadı'

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bünyesinde yer alan öğrenci yurtlarının bu süreçte kritik bir rol üstlendiğini belirten Bakan Kasapoğlu, “Yurt dışından gelen vatandaşlarımız için uyguladığımız 14 günlük sosyal izolasyon süreci için öğrenci yurtlarımız, devletimizin elindeki en etkili imkanlardan biri haline gelmiştir. Biz bu süreçte sadece bina ve yatak tahsis etmedik, rahat etmeleri için her türlü ihtiyaçlarına cevap verdiğimiz bir hizmeti de misafirlerimize sunduk, sunmaya da devam ediyoruz” dedi.

'Ramazan'da aileleriyle birlikte olmalarını sağlamak en büyük dileğimiz'

Önümüzdeki süreçte yurt dışından gelecek olan 25 bin Türk vatandaşını daha Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında misafir edecekleri bilgisini veren Bakan Kasapoğlu, “Toplam 25 bin vatandaşımızı, 71 ilde yurtlarımıza yerleştireceğiz. İnşallah onların da 14 günlük süreyi sağlıklı bir şekilde atlatarak, Ramazan'da aileleriyle birlikte olmalarını sağlamak en büyük dileğimiz” açıklamasını yaptı. 

Türkiye'de 123 kişi daha hayatını kaybetti, 4 bin 674 yeni tanı kondu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)