BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Ersoy'dan müzik yasağıyla ilgili yeni açıklama----

Bakan Ersoy'dan müzik yasağıyla ilgili yeni açıklama

Bakan Ersoy'dan müzik yasağıyla ilgili yeni açıklama
02 Temmuz 2021 - 12:05 www.finansgundem.com

Bakan Ersoy, müzik yayını sınırlamasıyla ilgili açıklama yaptı. Ersoy, "Geçen seferki normalleşmeyle paralel giderse normalleşme devam edecektir. Şu ana kadar çok olumlu gitti, esnetmeler de paralel olarak devam edecek" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile Google Türkiye işbirliği protokolü imza töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Canlı müziğin saat 00.00'da sona ermesi ile ilgili gelen bir soru üzerine Bakan Ersoy, "Pandemi de kademeli normalleşme diyoruz adına biliyorsunuz. İlk olarak 19.00 olarak müzik sıralaması vardı. Sonrasında vaka sayıları kontrollü gitti. Aşılama da istediğimiz gibi gidince 21.00'a alınmıştı. Sonra son kabine toplantısında da 00.00'a alındı. Yani kademeli bir şekilde esnetilmeye devam ediyor" dedi.

"Hiç kimsenin önüne bir sınırlama koymak gibi bir durum yok" diyen Ersoy, "Normalleşme sürecini yöneten bütün ülkeler bu şekilde yönetiyor. Bugün Avrupa'ya Almanya'ya baktığınız zaman veya Avusturya'ya baktığınız zaman onlar 1000'li rakamların aşağısına indiler. Almanya'da bazı eyaletlerde 22.00, bazı eyaletlerde saat 24.00 olarak uygulanıyor hala.Biz de kurala uygun bir şekilde yönetiyoruz. Ama bu tamamen vaka sayılarına endeksli bir şey. Şu ana kadar çok olumlu gitti, esnetmeler de ona göre yapıldı" diye konuştu.

BAKAN KOCA 'YASAK KALKACAK' DEMİŞTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen hafta yaptığı açıklamada ''Biz bütün kısıtlamaları kaldırmak istiyoruz. Bu yasak da kalkacak" demişti.

Ankara Barosu'ndan müzik yasağına dava

 

Altun'dan müzik kısıtlamasının 24.00'e çekilmesine ilişkin açıklama

 

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a müzik tepkisi: Yasaklar ideolojik