BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBakan Elvan'dan 'büyüme' açıklaması----

Bakan Elvan'dan 'büyüme' açıklaması

Bakan Elvan'dan 'büyüme' açıklaması
01 Eylül 2021 - 12:02 www.finansgundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyüme için  düşük enflasyon, kur istikrarı ve öngörülebilirlik  kritik öneme sahip" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Türkiye İstatistik Kurumunun açıkladığı yılın ikinci çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarını değerlendirdi.
Elvan, "İkinci çeyrek büyümesinin yüzde 57'si yatırımlar ve net dış talepten geldi. Sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyüme için düşük enflasyon, kur istikrarı ve öngörülebilirlik kritik öneme sahip. Gelir dağılımı adaletini daha da iyileştirecek bir büyümeyi sürekli kılmanın çabasındayız." değerlendirmesinde bulundu.

 

Türkiye, ikinci çeyrekte yüzde 21.7 büyüdü

Bağımsız GSYH 2020'de yüzde 1,8 arttı

İstanbul'da perakende fiyatlar artmaya devam ediyor

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fUTURE 202301 Eylül 2021 15:26

    Sayın Bakanım  Coinlerle işlem durmassa ilerde olası iflaslar başladığında iş işten geçmiş Türkiye de kibarca soyulmuş olur.Karşılık yok emtia yok hiç bir şey yok......Abd,İngilter  diğer ülkeler neden doların katı katı kazandırsın başkalarına,bu tezgahı hazırlayanlar aptalmı ......Bizim insanların aç gözlülüğü büyük krize dönüşürse Coin oynayan Dünyada 4.büyük ülke olduğumuz düşünülürse sonuçlar ülkemiz ve milletimiz için ekonomik faciaya dönüşebilir.......

  • Mucize Reis : )01 Eylül 2021 18:58

    Hacı bilmediğin işlere girme sen. Araştır sonra akıl ver : )) .. Evime adsl modem almıştım. Bana dediler ne olacka internet ne işe yarayacak, ne oluyor boşa masraf, seni izlerlel gözlerle ...bak şimdi internet kullanıyorsun. aynı şey gelecekte coınlerle global işlemler olacak. bi rçok coın akıllı kontrat yapıyor. kimi ucuz para transferi, kımı alım satım  tek kullnım kontrat. mesela, global igorta hizmetleri akıllı kontrat ıle çok hızlı malıetsı olacak, yada oyun platformları kurulan yenı zincirle rürezinden çok hızlı oalrak yazılıp ucuz pc lerlel uzak yol erışımlerle dış kaynakdan çalıştırıabılecek. yada websiteleri  down aydz uo hızı mega hızlar açıkıp bazı blok zıncırlerle bu iş olacak.  bunla rmumkun, saçma sapan yamzışsın : )

  • ASTOR01 Eylül 2021 14:34

    suriyelilerle gelen afkanlarıda eklersek nufus olarak büyüdük. dünyada 2 ci oldugumuz dogrudur. inanırım.