BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan çocukları için şok karar----

Bakan çocukları için şok karar

Bakan çocukları için şok karar
17 Şubat 2014 - 17:23 www.finansgundem.com

İş adamı Rıza Sarraf, Barış Güler, Kaan Çağlayan'ın da aralarında bulunduğu 5 kişinin tutukluluk haline karar verildi

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan İş adamı Rıza Sarraf, Barış Güler, Kaan Çağlayan'ın da aralarında bulunduğu 5 kişinin tutukluluk halinin bugün gözden geçiren mahkeme şüphelilerin tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Soruşturması kapsamında tutuklanan İş adamı Rıza Sarraf, Barış Güler, Kaan Çağlayan, Hikmet Tuner ve Özgür Özdemir'in aylık tutukluluk incelemesi yapıldı.  İncelemeyi yapan İstanbul 29. Sulh Ceza Mahkemesi, Rıza Sarraf'ın da aralarında bulunduğu 5 kişinin de tutukluluk halinin devamına karar verdi. Mahkeme gerekçe olarak, şüpheliler hakkındaki mevcut delil durumu, ceza alt ve üst sınırı ile kuvvetli suç şüphesini gösteren olguların bulunmasını gösterdi.

6 KİŞİ TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Aynı soruşturma kapsamında tutuklanan  şüphelilerden Süleyman Aslan,  Abdullah Happani, Ahmet Murat Öziş, Umut Bayraktar, Onur Kaya ve Mohammadsadegh Rastgar Shıshehgarkhaneh tahliye talebi üzerine geçtiğimiz hafta Cuma günü nöbetçi İstanbul 19. Sulh Ceza Mahkemesi'nce tahliye edilmişti.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayla Akcan18 Şubat 2014 00:16

    seçime kadar göz boyamak için tutacaklar. Seçimden sonra bırakacaklar.

  • cüneyt17 Şubat 2014 23:32

    dur bakalım seçimler geçsin tayyip amcanız sizde bir yol bulur....

  • Esas şok bu17 Şubat 2014 22:18

    Esas şok hırsızlığı tescilli olanların hapiste olmaması ve olanlarında salıverilmesi. Hulusi PUR gibi hakimlerin hukuku temsil etmesi

  • ısmarlama17 Şubat 2014 21:36

    davanın gerçek savcılarından alınıp ısmarlama savcılara, ısmarlama hakimlere verildiği hatırlanırsa cidden ilginç gelişme. yeni savcının yeni iddianameyi hazırlarken "bu adamlar suçsuz walla" diyeceğine inanıyoryum. inşallah gelişmeler beni yalanlar.