BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Çavuşoğlu: S-400'ler tamamen bizim kontrolümüzde olacak----

Bakan Çavuşoğlu: S-400'ler tamamen bizim kontrolümüzde olacak

Bakan Çavuşoğlu: S-400'ler tamamen bizim kontrolümüzde olacak
16 Mayıs 2019 - 14:24 www.finansgundem.com

Rusya'dan S-400 alımı hakkında açıklama yapan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Bu sistem tamamen bizim kontrolümüzde olacak" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Letonya’ya yaptığı resmi ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Raimonds Vejonis ile bir araya geldi.  

Başkent Riga’daki Letonya İşgal Müzesi'ni ziyaret eden Çavuşoğlu, ardından Letonya Cumhurbaşkanı Vejonis ile bir araya geldi. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Letonya Dışişleri Bakanı Edgards Rinkevics eşliğinde Özgürlük Anıtı'na çelenk koyan Çavuşoğlu, burada saygı duruşunda bulundu ve her iki ülkenin milli marşları okundu.  Bakan Çavuşoğlu, daha sonra Letonyalı mevkidaşı Rinkevics ile baş başa görüşerek, anı defterini imzaladı.

Dışişleri Bakanlığında Rinkevics ile ortak basın toplantısı düzenleyen Çavuşoğlu, Rusya'dan S-400 alımı hakkında "Bu sistem tamamen bizim kontrolümüzde olacak" ifadesini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)